YERALTI ÇARŞISI`NDAN ÖZHASEKİ`YE TAM DESTEK

YERALTI ÇARŞISI`NDAN ÖZHASEKİ`YE TAM DESTEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Yeraltı Çarşısı esnafı ile Erciyes`te bir araya geldi. Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Salih Gülay, "Kayseri`yi eşsiz bir şehir yapan ve yapmaya devam eden Başkan Özhaseki`ye eş dost ve akrabalarımızla birlikte t

Erciyes`te Yeraltı Çarşısı esnafı ile yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ak Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Salih Gülay ve esnaflar katıldı.   Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Salih Gülay, Türkiye`ye örnek şehir olarak gösterilen Kayseri`de yaşamanın herkes için büyük bir şans olduğunu vurgulayarak, "Bu şehrin güzelleşmesine katkı sağlayan, zor hizmetleri başaran belediye başkanlarımıza esnaflarımız adına teşekkür ediyorum. Başkan Özhaseki`nin Kayseri`de yapılacak yeni projelerini izledikten sonra şehrimizin eşsiz bir şehir olacağına canı gönülden inanıyorum. Bizler Yeraltı Çarşısı esnafları olarak eş dost ve akrabalarımızla birlikte bu eşsiz projelere destek vereceğiz. Başkanlarımıza tam desteğimizi ilan ediyoruz" dedi.

"YENİ MEYDAN PROJESİ, YERALTI ÇARŞISI`NA KATKI SAĞLAYACAK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında önce bugüne kadar yaptıkları yatırımları anlattı, ardından da 30 Mart seçimleri sonrası hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Öncelikle Yeraltı Çarşısı esnafını yakından ilgilendiren Meydan Projesi`ni anlatan Başkan Özhaseki, "Valilik binasının yaklaşık 100 m. geriye çekerek meydanın ovalliğini sağlayacağız. Sümer`de yapılan yeni Bölge Mahkemesi`nin tamamlanmasının ardından eski adliye binası yıkılacak. Yeni valilik binası için birkaç proje hazırlayacağız ve projeleri halka sorarak yeni valilik binasını yapacağız. Ayrıca, Eski Ahmet Paşa Okulu`ndan başlayarak Yeraltı Çarşısı`na kadar yeraltında iki kat, 3 bin araçlık otopark yapacağız. Bu otoparktan çarşıya da çıkış verilecek. Dolayısıyla bu da çarşıda bir hareket oluşturacak" dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı