BAŞKAN ÖZKARTAL: ?ALDIĞIMIZI BAYRAĞI

BAŞKAN ÖZKARTAL: ?ALDIĞIMIZI BAYRAĞI

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ?

Anadolu Sakatlar Derneği´nin yeni Başkanı Efdal Özkartal, ?Aldığımız bayağı engelli kardeşlerimize hizmet etme açsından daha ileriye taşıyacağız? dedi.

Anadolu Sakatlar Derneği´nin 13. Olağan Genel Kurulu´nun ardından başkan seçilen Efdal Özkartal basın açıklaması düzenledi. Şehrin en büyük derneklerinden biri olduklarını ifade eden Başkan Özkartal, kısıtlı bütçelerine rağmen bağışlarla ayakta durabildiklerini söyledi. Kendilerine seçkin denilebilecek bir ekip oluşturarak aldıkları bu bayrağı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Başkan Özkartal konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Anadolu Sakatlar Derneği´mizin 8 Temmuz tarihinde yapılmış olan 13. Olağan Genel Kurulu´nda kıymetli delegelerimiz bizim isteğimizi teveccüh gösterdiler. Başkanlığımız ile birlikte çıkardığımız liste çoğunluk oyu almış ve yönetime seçilmiş oldu. Böylelikle Anadolu Sakatlar Derneği´nde bir görev değişimi bir bayrak değişimi olmuş oldu. Anadolu Sakatlar Derneği 1991 yılında kurulmuş olup kamu yararına faaliyet gösteren şehrimizde en büyük engelli derneklerin birisidir. Biz, üyelerimiz ve şubelerimiz ile beraber 5 bin civarında bir engelli kitlesine hitap etmiş bulunuyoruz. 5 bin civarındaki engelli kardeşimize ger türlü sosyal faaliyetler konusunda ve iş konusunda yardımcı oluyoruz. Bunları yaparken de bizim kısıtlı sayıda bütçemiz olduğundan dolayı bağışlarla ayakta duruyoruz. Şehrimize ve ileri gelen iş adamlarımıza bu hizmetlerimizi duyurup onların yapacakları yardımdan dolayı böyle bir faaliyet içerisine girdik. Kısmet olursa 3 yıllığına arkadaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Kendimize seçkin denilebilecek bir ekip oluşturduk. Bu bir bayrak yarışıydı. Geçmişten günümüze kadar bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Aldığımız bayrağı engelli kardeşlerimize hizmet etme açısından daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz.?

Anadolu Sakatlar Derneği Yönetim Kurulu; Efdal Özkartal, Ahmet Özkan, Muzaffer Ekinci, Serkan Nayır, Ali Yavuz, Reyhan Şahinbaş, Bülent Yıldız, Levent Özocak ve Derya Yıldırım´dan oluştu.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ