AK PARTİ GENEL BŞK.YRD. MEHMET ÖZHASEKİ

AK PARTİ GENEL BŞK.YRD. MEHMET ÖZHASEKİ

?BAZILARINA NASIL DÜDÜK ASTIRDIYSAK??

Spor Toto Lig´in 26.haftasında oynanan ve 0-0 eşitlikle sonuçlanan Kayserispor-Eskişehirspor maçının ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, hakem hatalarına dikkat çekti. Özhaseki ?Kayserispor sahipsiz değildir. Zamanında bazılarına nasıl düdük astırdıysak, o günler inşallah başlamaz? dedi.
Kayserispor, ligin son sırasında yer alan Eskişehirspor´u konuk etti. Zorlu 90 dakikada kazanan çıkmazken, taraflar 1´er puana razı oldu. Maçı izlemeye gelenler arasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de vardı. Özhaseki, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Kayserispor´un sahipsiz olmadığının altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki şöyle dedi: ?Galip gelmemiz gerekiyordu. Özellikle rakibimiz olan takımlara karşı puan kaybetmememiz gerekiyordu. Çocuklar ellerinden geleni yaptı ancak olmadı. Özellikle ikinci yarıda çok iyilerdi. Takımdaki eksiklikler kendini hissettirdi. Bir pozisyonumuz vardı; sanırım penaltıydı. Defalarca izledik. Hakem bunu gördüğü halde vermediyse, yeniden bir daha düşünmek lazım. Bu pozisyonu yeniden izledikten sonra bu hakemlere söyleyeceklerim var. İnşallah penaltı değildir. Penaltı olduğu halde penaltı demiyorsa, işte o zaman söyleyecek epeyce sözümüz olacak. Kayserispor, sahipsiz değildir. Bizim sesimiz büyük takımlar kadar çıkmıyor ama adaletsizliklere göz yumacak halimiz yok. Gereken her yerde hakkımızı ararız. Hiç kimsenin hakkını istemiyoruz. Kimsenin helal puanında gözümüz yok. Puanımızı yerdirmeye niyetimiz yok. Böyle olursa, iyi demeyiz ve elimizden gelen ne varsa yaparız. Zamanında bazılarına nasıl düdük astırdıysak, o günler inşallah başlamaz.? (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak