?20 YILLIK BEKLENTİMİZİ SİZ GERÇEKLEŞTİRDİNİZ?

?20 YILLIK BEKLENTİMİZİ SİZ GERÇEKLEŞTİRDİNİZ?

ENGELLİ DERNEKLERİNİN BAŞKAN ÇELİK´E TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kayseri Engelli Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ümmet Ekici ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Ziyarette su ücretlerinde yapılan indirim başta olmak üzere engellilere yönelik çalışmalardan dolayı Başkan Çelik´e teşekkür eden Ekici, ?20 yıllık beklentimiz olan su ücretleri konusundaki indirim sizin iradenizle gerçekleşti? dedi. Başkan Mustafa Çelik de engellilerin hayatını daha da kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirtti.

Kayseri Engelli Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ümmet Ekici, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.´nin destekleriyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nde Görme Engelliler Satranç Turnuvası düzenlediklerini ve turnuvaya Türkiye Görme Engelliler Spor Kulübü Federasyonu Başkanı´nın da katıldığını hatırlatarak Spor A.Ş.´nin sponsorluğundan dolayı Başkan Çelik´e teşekkür etti.

Su faturasında yapılan indirim nedeniyle de teşekkür eden Ekici, ?KASKİ Genel Kurulu´nda çıkardığınız engellilerin su faturasında indirim kararı bizleri çok memnun etti. 20 yıldır beklediğimiz bir çalışmaydı. Sizin döneminizde, sizin iradenizle çıkması bizleri çok mutlu etti. Ayrıca görme engellilerin yolda daha rahat yürümeleri için sarı çizgilerle ilgili çalışmaların başladığını görüyoruz. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz? dedi.

?ENGELLİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de toplumun her kesimiyle ilgili hizmet ürettiklerini söyledi. Herkesin potansiyel bir engelli adayı olduğunu da vurgulayan Başkan Çelik, ?Engelli kardeşlerimizin hayatını daha da kolaylaştırmak ve sosyal hayata daha fazla katılmalarını sağlamak için projeler yapıyoruz. 3 Aralık Engelliler Günü; ama biz yıl boyu boş durmuyoruz. Sizlerin aktivite hayatının içinde olmanız için çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız işler nedeniyle takdir görmek bizi mutlu ediyor ve motive ediyor. Bu şehri engellilerimiz için da konforlu bir kent haline getirmek için gayretlerimizi devam edecek? diye konuştu. Engelliler için su faturasında sağlanan yüzde 50 indirime de değinen Başkan Çelik, ?Bu uygulamadan yararlanacak yaklaşık 27 bin aile var. Bu aileler 5´er kişiden oluşsa 125 bin kişinin duasını alıyoruz. Her şey para demek değil. Engelli kardeşlerimizin dualarıyla bu şehir ve bu belediye bereketleniyor. Dualarınızla belediyemizi desteklemeye devam edin? dedi.

?UZUN SÜRE GÖREV YAPSAYDINIZ DAHA GÜZEL İŞLER YAPARDINIZ?

Kayseri Engelli Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ümmet Ekici, su faturasında yapılan indirimin tarihe geçtiğini de belirtti. Başkan Çelik´in daha uzun süre görev yapmasını arzu ettiklerini vurgulayan Ekici, ?Allah sizden razı olsun. Sizi kısa süre tanıdık. Keşke daha uzun süre görev yapsaydınız. Daha güzel şeyler yapacağınıza inanıyorduk. Su faturalarında yaptığınız indirim Kayseri tarihine geçti? diye konuştu. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik´e üzerinde isminin yazdığı 38 numaralı forma hediye edildi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"