GAYEMİZ HALKA HİZMET HAKK`A HİZMET

GAYEMİZ HALKA HİZMET HAKK`A HİZMET

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, personelle bir araya geldiği iftarda "Gayemiz hep birlikte halka hizmet Hakk`a hizmet. Bu nedenle emeklerinize teşekkür ediyorum" dedi.

Tablakaya Mahallesi`ndeki tarihi eski belediye binası bahçesinde düzenlenen iftara Başkan Palancıoğlu`nun yanı sıra birim amirleri, çalışanlar ve aileleri katıldı.
Ramazan`ın birlik, beraberlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı bir ay olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Bu vesileyle siz değerli çalışanlarımızla daha da kaynaşmayı istedik" diye konuştu.
Başkan Palancıoğlu, 3,5 aydır geceli gündüzlü yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Talas nüfus artışı çok hızlı olan, beklentinin çok yüksek olduğu bir ilçemiz. Bu beklentiyi ekip halinde tek vücut olarak hepimiz birlikte çalışarak yerine getireceğiz. Hep birlikte büyük bir aileyiz. Amacımız birlik, beraberlik içinde bize verilen bu görevi hakkıyla yerine getirip hizmet etmek. Birbirimize karşı saygı, sevgi çerçevesinde hizmet etmek çok önemli. İyi niyetle, dualarla çalışıp önümüze çıkabilecek engelleri beraber aşacağız. Daha güzel, daha modern, daha yaşanabilir bir Talas için çalışacağız. Burada sizlerin katkısı çok önemli, sizlere ve ailenize çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Rabbim birlik ve beraberlik içinde nice Ramazan`lar nasip etsin." şeklinde konuştu.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da