NNYÜ İNŞAAT MÜHENDİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE

NNYÜ İNŞAAT MÜHENDİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE

KARAYOLLARININ ÇALIŞMALARI ANLATILDI ...

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen seminere katılarak öğrenciler ile bir araya gelen Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok 52 bin 560 km² alanda hizmet verdiklerini kaydetti.
Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Bölge Müdür Yardımcısı Bülent Hacak, Etüt, Proje ve Çevre Başmühendisi Abdulvahap Coşkun veTaşınmazlar Başmühendisi Hayel Erol Mühendislik Fakültesinde İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrenciler ile bir araya geldi. Seminerde kurum hakkında bilgiler veren Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok, ?Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü olarak 52 bin 560 km² alanda Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Yozgat İllerinin tamamı ile Sivas, Malatya, Konya, Aksaray, Kırıkkale ve Adana illerinin bir kısmında; 8 şube şefliği, 12 bakımevi ve otoyol bakım işletme şefliği ile hizmet vermekteyiz. ? değerlendirmesinde bulundu.
İnşaat mühendisi adaylarına meslek hayatındaki tecrübelerini de anlatan Şenol Altıok, öğrencilere meslek hayatında karşılaşabilecekleri sıkıntılar ve çözüm yollarıyla ilgili önerilerde bulundu. Kendi özelliklerini ve mesleki değerlerini iyi bilirlerse daha iyi bir kariyer planlaması yapabileceklerini söyleyen Şenol Altıok, iyi bir yöneticinin dinleyen ve çözüm odaklı düşünebilen vasıflarının olması gerektiğini hatırlattı. Karayollarının kuruluşundan bugüne kadar yaptığı yol, tünel, tarihi köprü onarımları gibi önemli proje örneklerinin barkovizyonda gösterildiği seminerde konuşmacılar İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerin sorularını da cevaplandırdılar.
NNYÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kamuran Arı seminer sonunda üniversiteler ile sanayinin ve kurumlarımızın sürekli işbirliği ve bilgi alışverişinde bulunmasının önemli olduğunun altını çizerek katılımlarından dolayı konuşmacılara plaket ve hediyelerini takdim etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı