RAİNBOW 2.KARŞILAŞMADAN DA MAĞLUP AYRILDI

RAİNBOW 2.KARŞILAŞMADAN DA MAĞLUP AYRILDI

YÜCEL ŞİMŞEK ‘KAZANABİLİRDİK AMA OLAMDI'

HABERİ İZLE

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, 1-0 öne geçtiği Beylerbeyispor karşılaşmasından 4-2 mağlup ayrıldı.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, ligin 30.haftasında deplasmanda oynadığı Beylerbeyispor karşılaşmasından ağır mağlubiyetle ayrıldı. Şekerspor karşılaşmaya atak başlayan taraf oldu. Maçın ilk dakikalarında rakibine karşı oyun hakimiyetini eline alan Şekerspor elde ettiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Rakip Beylerbeyispor, karşılaşmanın 30. dakikasından sonra Şekerspor baskısını kırıp oyun kontrolünü eline alsa da karşılaşmanın ilk yarısında taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve ilk yarı başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmada 2. yarıya hızlı başlayan taraf Şekerspor oldu. Maçta dakikalar 47'yi gösterdiğinde ilimiz temsilcisi Bulut'la golü buldu ve maçta skoru 1-0'a taşıdı. Bu dakikadan sonra oyun temposunu arttıran Beylerbeyispor dakikalar 55'i gösterdiğinde Basa ile golü bularak oyuna denge getirerek skoru da 1-1'e taşımış oldu. Oyun hakimiyetini artıran Beylerbeyispor 59. dakikada ise Erdoğan ile 2.golü buldu ve durumu 2-1 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra penaltı hakkı elde eden Beylerbeyispor Goc ile 3.golü buldu ve oyunda skoru 3-1'e taşıdı. Rakibe karşı adeta kilitlenen Şekerspor 75.dakikada sahneye çıkan Goc'u durduramadı ve skor 4-1 oldu. Bu golden sonra elde ettiği tek pozisyonu 79.dakikada Gökçe ile gole çeviren Şekerspor karşılaşmadan 4-2'lik skorla mağlup ayrılan taraf oldu.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti