ÖĞRETMENİ, KULAĞINI AZ DAHA KOPARIYORDU

ÖĞRETMENİ, KULAĞINI AZ DAHA KOPARIYORDU

Kayseri`nin Develi ilçesindeki Atatürk İlkokulu`nda meydana gelen olayda, beslenme dersinde arkadaşıyla birlikte çöp atmaya gittiği için nöbetçi öğretmen tarafından kulağı çekildiği iddia edilen 9 yaşındaki E.A`nın kulağı yırtıldı. Kulağında 6 santimetrel

Baba Cuma Ali Alp, Atatürk İlkokulu`ndan `kızınızın kulağında yırtık var` diye haber geldiğini ve hemen okula gittiğini söyleyerek, "Okula gittiğimde, kızımın beslenme dersinde meyve suyunu çöpe atmak için kalktığını, bunu gören nöbetçi öğretmenin de kızımın ve arkadaşının kulağını çektiğini ve kızımın kulağını yırttığını öğrendim. Kızımı hemen Develi Devlet Hastanesi`ne götürdüm. Burada kızımın kulağında 6 santimetrelik bir yırtık tespit edildi ve 11 tane dikiş atıldı" dedi.
Yaşanan olayla ilgili olarak savcılığa ve Develi Kaymakamlığı`na şikayette bulunduğunu söyleyen baba Cuma Ali Alp, şu ana kadar öğretmen ile ilgili herhangi bir işlemin yapılmadığını belirterek, "Kızım bu olaydan sonra çok korktu. Öğretmen hala görevine devam ettiği için kızımı okula gönderemiyoruz. Öğretmenle hiç konuşmadık. Ne aradı, ne sordu. Bir `geçmiş olsun` bile demedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü ve sınıf öğretmeni arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ama olayı gerçekleştiren öğretmenden bir özür bile duymadık" diye konuştu.
Kulağında yırtık tespit edilen ve 11 dikiş atılan E.A ise "Arkadaş ile beslenmemizi yedikten sonra elimizdekileri çöpe atmaya gittik. Öğretmen geldi ve bize kızdı. Biz de çöpü attıktan sonra geri dönerek yerimize oturduk. Arkamızdan gelen öğretmen ikimizin de kulağını aynı anda çekti" diyerek olayı anlattı.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz da olayla ilgili yaptığı açıklamada, hem idari hem de adli yönden soruşturmanın başlatıldığını ve yargılama sürecinin sonucunda Milli Eğitim Müdürlüğü olarak karar vereceklerini belirtti.



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı