KOCASİNAN BELEDİYESİ ADAKLIK KURBAN PAZARI KURUYOR

KOCASİNAN BELEDİYESİ ADAKLIK KURBAN PAZARI KURUYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, esnafın vatandaşla belli bir alış-veriş mekanında buluşabileceği adak ve nafile kurban pazarı kurma hazırlığı içinde olduklarını duyurdu….

İlimizde  Kurban Bayramı dışında adak ve nafile niyetlerle çok sayıda kurban satışı yapıldığını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı  Bekir Yıldız," Bu satış şekli bir esnaf grubunu da oluşturdu. Sistemli olarak adak ve nafile  kurban pazarına gelen 30 esnafımız var. Bunun haricinde şehrin çeşitli yerlerinde bin 500`den fazla sayıda adak, nafile kurban satışı yapan kişi olduğunu tahmin ediyoruz. Bu niteliklere sahip esnafımızın vatandaşımıza daha nezih ortamda hizmet vermesi için Kocasinan Adak Kurban Pazarı kurduk" dedi.

 

Başkan Bekir Yıldız,"Doğu Sanayi`de Oto Galericiler Sitesi karşısında Mermerciler Sitesi önünde yaklaşık 7 bin metrekarelik bir alanda Adak Kurban Pazarı oluşturduk. Burada belediyemize ait olan kayalık alanı 100 kamyon malzemeyle doldurduk. Düzelttik, silindirle sıkıştırıp alana son şeklini verdik. Esnafımız da kendilerine sunulan bu hizmetten memnun oldu. Güle güle kullansınlar"sözleri ile merkeze dair son bilgileri kamuoyu ile paylaştı…

Kocasinan Adaklık Kurbanı  Pazarı Esnafı da bir mekanın kendilerine tahsis edildiğini, kendilerine sunulan hizmetten memnun olduklarını belirterek Başkan Bekir Yıldız`a teşekkür etti.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da