BAŞBAKAN, NOBEL`İ HAK EDİYOR

BAŞBAKAN, NOBEL`İ HAK EDİYOR

AK Parti il teşkilatı`nın bu haftaki nöbetçi Milletvekili uygulamasında bu hafta kolluk Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır`daydı. Nöbetçi vekillik 17 Ağustos tarihine denk gelince mesleği gereği vekil Bakır`ın da söyleyecekleri vardı elbette.

Bundan 14 yıl önce meydana gelen Marmara Depreminden hükümetin büyük ders çıkardığını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın öncülüğünde Kentsel Dönüşüm hamlesini başlattıklarını belirten Bakır, "Oy kaybetme pahasına bu icraatinden ödün vermeyen Başbakan Erdoğan, bu yılki Nobel ödülünü almalıdır" dedi.

AK Parti il teşkilatında vatandaşların sorunlarını dinlemek üzere nöbetçi vekil olarak görev alan Prof. Dr. Pelin Göndeş Bakır, ilk olarak basın mensuplarının karşısına geçti ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sözlerine Hacı Bektaş-ı Veli Hazratlerini anma törenlerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ`a yapılan saldırıyı kınayarak başlayan Bakır, Mısır`da yaşan katliamın son bulması içinde dua etti.

           Mısır halkının bir an önce demokratik rejime dönmesi gerektiğinin altını çizen Bakır, 14. yılına girilen Marmara depremi hakkında da değerlendirmelerde bulundu. 1999 yılında meydana gelen depremde onbinlerce vatandaşımızı kaybettiğimi hatırlatan Bakır, "oy kaybı nedeniyle hiçbir siyasi liderin cesaret edemeyeceği ‘’kentsel dönüşüm projesi’’, depremlerde yaşanan ölümlerin tekrarlanmaması için bizzat Başbakan tarafından başlatıldı. Bu sebeple bu yılki Nobel Ödülünün sahibi Başbakan Recep Tayip Erdoğan olmalıdır’’ dedi.

            Mllitevekilliği öncesinde Türkiye`nin önde gelen kurumlarından Boğaziçi ve İstanbul Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Prof. Dr. Pelin Gğündeş Bakır, olası bir depremde hem cana hemde mala karşı olan zararı en aza yerel seçimlerde başarılı adaylara kullanmalıdır” şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı