?DANTELLİ KEFEN GİYEN P?ÇLER PARALELCİYMİŞ?

?DANTELLİ KEFEN GİYEN P?ÇLER PARALELCİYMİŞ?

MHP İl Başkanı Baki Ersoy´un seçimlerden önce kullandığı ?AK dantelli kefen giyen p?çler nerede? şeklindeki sözleri başına bela oldu.


MHP İl Başkanı Baki Ersoy´un seçimlerden önce kullandığı ?AK dantelli kefen giyen p?çler nerede? şeklindeki sözleri başına bela oldu.AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ,Ersoy hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılığın talimatı ile emniyete ifade için davet edilen Ersoy, ? kastettiği kişi ve figürlerle ilgili bazı fotoğraflarda paylaşarak ?AK Parti içindeki paralelcileri? işaret etti.Savcılık dava açarsa Ersoy hakkında 3 aydan 2 yılı kadar hapis isteyecek.
AK Parti İl başkanı ile MHP İl başkanı mahkemelik oldu. MHP İl Başkanı Baki Ersoy 1 Kasım seçimleri öncesinde kullandığı ? AK dantelli kefen giyen p..çler? şeklindeki cümleleri nedeniyle adliyelik oldu.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´in suç duyurusu üzerine önceki gün avukatı ile emniyete giden MHP İl Başkanı Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda polise ifade verdi.
Emniyette Ersoy´a hakkındaki suçlamalar okunarak aktarıldı ve ne dediği soruldu. Ersoy´un ifadesinde bu cümlelerle kesinlikle AK Parti´ye oy veren insanları kastetmediğini belirttiği ve ifade ekinde yüz hatları belli olmayan bazı kişilerin fotoğraflarını paylaşarak AK Parti içindeki paralel yapıya işaret ettiği iddia ediliyor?
AK Parti içinde faaliyet gösteren paralel yapıya mensup, ?ak dantelli kefen giyen´ isimlerin kimler olduğu merak edilirken, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı´nın suç duyurusu ile ilgili takipsizlik kararı mı vereceği, yoksa iddianame hazırlayarak davamı açacağı ise bilinmiyor.Dava açılması halinde Ersoy´un 3 aydan 2 yılı kadar hapsi istenebilecek.
Soruşturma savcısının dava açması halinde AK Partili olduğu bilinen bazı isimlerinde ard arda benzeri suç duyurularında bulunacağına işaret ediliyor. Savcılığın takipsizlik kararı vermemesi halinde açılacak ceza ve tazminat davalarının Ersoy´u epeyce yoracağı sanılıyor?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı