İNCESU´DA İYİ AİLE EĞİTİMİ VERİLDİ

İNCESU´DA İYİ AİLE EĞİTİMİ VERİLDİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ilçe eğitimleri kapsamında, İncesu´da ?Aile Olmak, Mutlu Çocuklar Nasıl Yetişir´ konulu konferans verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ilçe eğitimleri kapsamında, İncesu´da ?Aile Olmak, Mutlu Çocuklar Nasıl Yetişir´ konulu konferans verildi.

Konferansa, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Jandarma Komutan Vekili Nihat Boylu, Cumhuriyet Savcısı Neslihan Gök, İncesu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, Şube Müdürü Kadir Yılmaz, Uzman Psikolog Sengül Durmuşoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş ailenin önemine vurgu yaparak İl Müdürü Nevzat Özer´e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Konferansların diğer ilçelerde devam edeceğini belirten İl Müdürü Nevzat Özer ise ?Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan aile ve aile hekimlerine son derece önem vermektedir. Biz de bu minval üzerine Kayseri´de tüm ilçelerimizde ailelere dokunmak, onların dertleri ve sıkıntılarına derman olmak için tüm personelimizi seferber ettik. Konferanslarımız diğer ilçelerimizde de devam edecektir? diye konuştu.

Konferans, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş´ın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer´e plaket takdiminin ardından sona erdi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı