KAYSERİSPOR YÖNETİM BELİRSİZLİĞİ

KAYSERİSPOR YÖNETİM BELİRSİZLİĞİ

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayserispor da yönetim de belirsizlik devam ediyor. Olağanüstü kongrelerin çıkmazından kurtulamayan sarı-kırmızılı ekipte son durumun ne olacağı ise belirsizliğini koruyor.

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayserispor da yönetimdeki boşluk belirsizliğini koruyor. Taraftar bazında ilin illeri gelenlerinin bir araya gelerek soruna çözüm bulmaları bekleniyor. Kayserispor Kulübü’nde son kongre 13 Aralık`ta Gültepe Kültür Merkezi`nde yapılmıştı. Yapılan kongreye katılan az sayıda delege Recep Mamur`u gıyabında başkanlığa getirmişti. Bunun üzerine kongrenin bitmesinden yaklaşık 1 saat sonra Kayserispor`un resmi internet sitesinden açıklama yapan Recep Mamur, kendisinin haberi olmadan üyeler tarafından başkanlığa seçildiğini belirterek, görevinden istifa edeceğini bildirmişti. Bu açıklamanın ardından Mamur 14 Aralık 2014 tarihinde noter aracılığıyla istifa dilekçesini Kayserispor Kulübü`ne göndererek resmi olarak görevinden istifa etmişti.

TARAFTARLAR MERAKLA BAŞKANI BEKLİYOR

Mamur ile birlikte olağanüstü kongrede yönetim kurulu üyeliğine seçilen Mehmet Hızlıer de görevinden ayrıldığına ilişkin kulübe dilekçe vererek istifasını sunmuştu. Yaşanan bu süreçten sonra Onursal Başkan Mehmet Özhaseki iş adamlarından oluşan yeni bir yönetim kurulu için düğmeye basmış ve yeni yönetimi de şekillendirmişti. Son olarak başkanlık konusunda birçok ismin gündeme gelmesi ve hala somut bir adımın atılamaması ise taraftarlar tarafından merakla beklenen konuların başında yer almaya başladı. Takımın sezon arasına gireceği ve yapılacak çalışmalarda başkan ve yönetim konusunda isimlerin netleşmesi ise sarı-kırmızlı taraftarların tek isteği olarak karşımıza çıkıyor. BU konuda yetkililerin açıklama yapmamasına karşın çalışmaların sessizce yürütüldüğü ve sezon arası ile birlikte kamp yapılacak yerde son rötuşların da verileceği de iddia edildi.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı