MÜSİAD ŞUBE BAŞKANI OLĞUNHARPUTLU:

MÜSİAD ŞUBE BAŞKANI OLĞUNHARPUTLU:

?MUHALEFETİN KULLANDIĞI DİL ÜRKÜTÜYOR?

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu düzenlediği basın toplantısında ?Muhalefet partilerinin yaptıkları siyaset vatandaşın akıl sağlığını yitirmelerine sebep oluyor? değerlendirmesinde bulunarak ?Muhalefet partilerinin bu davranışları bazı vatandaşları olumsuz hareketlere sevk ediyor. Sonucunda ise türbanla ilgili olumsuz konuşmaların ortaya çıkmasına neden oluyor?ifadesini kullandı?
Bir restorantta basın toplantısı düzenleyen MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olgun Harputlu, muhalefet partilerinin siyasetlerini eleştirdi. Olgun Harputlu,
üstad necip fazıl?ın 1956 yılında CHP?ye karşı söylediği bugünkü muhalefet iktidarı yıkmak şartıyla devleti düşürmeye razı mantığında yorum üzerine aradan 60 yıl geçmesine rağmen memlekette hala muhalefette çok değişiklik yok bu muhalefetin ismi değişir cismi aynı kalır bugün kullanılan dil ürkütücü insanları endişeye sevk edici boyutlarda bir parti lideri çıkıp klozetlerle alakalı yorum yapabiliyor, bir parti lideri çıkıp eğer barajın altında kalırsak musluklardan kan akar yorumları yapabiliyor, bu ortamda vatandaşlarda gerginlikten nasibini alıyor Normal ortalama bir aklın yapamayacağı düşüncelerini televizyonlarda yansıtıyor. Yaşanan bu olayların ardından bir vatandaşın akıl sağlığını yitirdiğini düşünüyoruz. Türbanla ilgili çok olumsuz hareket edici cümleler kullanıyor. Bizde konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağız? diye konuştu?
Hukukçular Derneği Kayseri Şube Başkanı Avukat Seyit Halil Yüzgeç, uydu üzerinden Eskişehir merkezli olarak yayın yapan bir televizyon kanalının yaptığı yayının tamamen mizasen olduğunu vurgulayarak ? Bizler basın özgürlüğünün insanların fikirlerini ifade etme hürriyetinin hiçbir şekilde karşısında değiliz ancak, hiçbir kanal ya da hiç kimse bu milletin canından aziz bildiği değerleri hiçe sayamaz? değerlendirmesinde bulundu.
Yüzgeç sözlerinin devamında ?Tv kanalında başörtülülere alenen hakaret edilmiştir. Yaşanan bu olay halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunu oluşturmaktadır? diyerek suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu?



Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı