ELİTAŞ: ÖZENİLEN ÜLKEYİZ

 ELİTAŞ: ÖZENİLEN ÜLKEYİZ

HİZMETE AÇILAN SEMT POLİKLİNİĞİ 11 MAHALLEYE HİZMET VERECEK ...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Behçelievler Mahallesi´nde mülkiyeti belediyemize ait alanda yaptırılan Semt Polikliniğinin Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´ın teşrifleri ile ilimizde yapımı tamamlanan yatırım ve tesislerin toplu açılışında hizmete sunulduğunu söyledi.
Tanıtım Törenine Önceki Ekonomi Bakanı Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel,Ak parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof.Dr.Ahmet Gödekmerdan,İl Sağlık Müdürü İsmail Kılıç, Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. İbrahim Özcan,KESOB Başkanı Ahmet Övüç meclis üyeleri,sağlık çalışanları,muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
25 Mart 2016 temeli atıldı Mart 2017 tamamlandı
Toki, İldem, Beyazşehir, Serkent ve Koramaz Vadisi olarak bilinen Gesi, Gürpınar, Bürüngüz, Ağırnas, Turan, Subaşı Mahallelerinin de yaşayan 100 binden fazla nüfusa hizmet verecek olan semt polikliniği inşa ettiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, ?Sağlıkta eğitimde sporda kültür ve sanatta kısacası her alanda Melikgazi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Daha önce Danışmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe Mahallelerinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu yaparak sağlık bakanlığına teslim ettik ve şu anda vatandaşlarımıza bu tesislerimiz hizmet vermektedir. 3 katlı, 650 m2 oturum alanı bulunan 2.000 m2 kapalı alana sahip alanda yaptırılan SEMT POLİKLİNİĞİ´NİN Kayseri´ye hayırlı olmasını diliyorum.?dedi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Prof.Dr.Ahmet Gödekmerdan ?Melikgazi Belediyesi ile koordineli bir çalışma sergileyerek bu bölgenin sağlık alanında adeta kanayan yarası olan semt polikliniğini hizmete açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.?dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ?Melikgazi Belediyemizi ve Kamu Hastaneler Birliğimizi bölgemize kazandırdıkları bu anlamlı hizmetten dolayı tebrik ediyorum. Memduh Başkanımız sağolsun her alanda her işe bu benim işim diyerek sarılıyor, sahipleniyor ve vatandaşların huzur ve refahı için gece gündüz demeden koşturuyor. Referans belediye sözde olmuyor,elbette yapılan hizmetlerle oluyor.Bir hekim olarak bu önemli hizmeti şehrimize kazandıran çok değerli meslektaşım Memduh Başkanıma ve Kamu Hastaneleri Birliğimize teşekkür ediyorum.?dedi.
Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel´de yaptığı açıklamada bundan 20 yıl önce insanlar muayene ve ilaç kuyruğunda beklerken şimdi 5 yıldızlı otel konforunda hastanelerimiz, semt polikliniklerimiz, aile sağlık merkezlerimiz var.Vatandaşımız hekimini bile kendisi seçiyor.İstediği eczaneden sıra beklemeden ilacını alabiliyor.Bugünde burada Sağlık bakanlığımız ve Melikgazi Belediyemizin çok önemli ve güzel bir hizmetinin tanıtımını yapıyoruz.Emeği geçen herkese teşekkür ediyor,buradan hizmet alacak vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum.? dedi.
Önceki Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ?Temelini birlikte atmıştık, açılışını da birlikte yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kayseri doktor, sağlık personeli sayısı, tıbbı cihazları, ambulans hizmetleri, helikopter ambulansı ayrıca özel hastaneleri ile sağlık alanında marka şehir olmuştur. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın hayali olan Şehir Hastaneleri birer birer tamamlanarak hizmete açılıyor. Ülkemizde 35 şehir hastanesi yapılacak. Bunlardan biriside 1600 yataklı Kayseri Şehir Hastanesi. İnşallah çalışmalar son hızla sürüyor ve yakında hizmete açılacak.15 yıl önce hayırseverlerce yapılmış sağlık ocağına hemşire,ebe isterken şimdi semt polikliniği isteniyor.Bu ülkemizin her alanda ne kadar geliştiğinin güzel bir göstergesidir.Çok şükür önceden özenen bir ülke iken, şimdi özenilen bir ülke konumuna geldik.Semt Polikliniğimizin bölge insanımıza hayırlı olmasını diliyor,tüm vatandaşlarıma sağlıklı günler diliyorum.?dedi.
Tanıtım törenine katılanlar konuşmaların ardından Semt Polikliniğini gezerek bilgi aldılar.Törenin sonunda katılımcıları Melikgazi Belediyesinin geleneksel Aşure ikramında bulunuldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor