İYİ PARTİ İL BAŞKANI BAĞCI,

 İYİ PARTİ İL BAŞKANI BAĞCI,

?BAŞARIMIZ GÖRMEZDEN GELİNDİ?

İyi Parti İl Başkanı Emine Bağcı parti binasında basın toplantısı gerçekleştirerek 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi? İl Başkanı Bağcı henüz bir yıllık bile olmayan bir parti ile girdikleri seçimlerde büyük bir başarı elde ettiklerini iddia ederek ?Başarımız örmezden gelindi? değerlendirmesinde bulundu?

İyi Parti İl Başkanı Emine Bağcı parti binasında basın toplantısı gerçekleştirerek 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi? İl Başkanı Bağcı ?Biz İYİ Parti olarak henüz 1. yaş gününü kutlamış bir parti bile değiliz. Bu kadar kısa süre içinde yapılamaz denilen pek çok hedefimize ulaştık. Bu süre zarfında yok sayılmak istendik? şeklinde başladığı sözlerinin devamında şunları kaydetti ?Evet, biz 7 aylık bir parti olarak bu kısıtlı imkanlarla 2 ayrı seçim sürecinde TBMM´de grup kurmayı başardık. %10 oy aldık, 26 şehirde 43 Milletvekili çıkarma başarısını elde ettik. Bizler buna sevinmezken rakiplerimizin kendinden geçercesine kutlama yaptıklarına şahit olduk. Cumhurbaşkanlığına aday gösteremeyenlerin başka partinin başarısını kutladıklarını gördük. Bu yaklaşım elbette siyasi olgunlukta geldiğimiz noktayı ortaya koyması açısından güzel bir şey. Bu durumu yadırgamıyoruz. İYİ Partili olmak koltuk sevdasına düşmek değildir. Başarı hedeflenen ve ölçülebilen bir olgudur. İYİ Parti için gerçek başarı Parlamenter Sisteme yeniden dönülmesi ve demokrasinin güçlendirilmesi olacaktır. İşte o gün meydanlar bizim, işte o gün sevinmek bizim hakkımız olacaktır.?

İyi Parti İl Başkanı Bağcı sözlerinin sonunda Kayseri İl Başkanlığı olarak bundan sonraki yol haritalarına dair bilgi vererek ? Genel merkezimizin de görüşlerini alarak teşkilatımız olmayan ilçelerde hemen teşkilatlanacağız ve performansını yeterli görmediğimiz ilçelerde kısa zamanda değişime gideceğiz. Bir başka yapacağımız iş ise; yerel seçimlere hazır bir kadro kurmak olacaktır. Onun için İl Teşkilat bünyesinde ? 24 Saatte Siyaset Sanatı? adını verdiğimiz bir eğitim programı başlatıyoruz. ? diye konuştu?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı