RAMAZAN VE İNFAK" TEMALI RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 RAMAZAN VE İNFAK

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle ortaokul öğrencilerine yönelik "Ramazan ve İnfak" temalı resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle ortaokul öğrencilerine yönelik "Ramazan ve İnfak" temalı resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi. 

Ödül törenine katılan İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven tarafından yarışmada dereceye giren öğrencilerden biricilere yarım altın, ikinci ve üçüncülere çeyrek altın veridi. Ayrıca tüm yarışmacılara Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından oluşan kitap seti hediye edildi.

Komisyonun seçimi sonucunda; kompozisyon dalında Hacılar İlçesi Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Büşra Çakır birinci, Akkışla İlçesi Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ümmühan Burak ikinci ve Melikgazi İlçesi Fatin Rüştü Zorlu Ortaokulu öğrencisi Sefa Biçer ise üçüncü oldu.

Resim dalında ise Kocasinan İlçesi Gazioğlu Ortaokulundan Gülfidan Kesgin birinci, Develi İlçesi Şehit Üsteğmen Ömer Mavi Ortaokulundan Melike Sude Samatlı ikinci, Melikgazi İlçesi Şehit Ali Örnek Ortaokulundan Gizem Nur Karabudak ise üçüncü oldu.

11.06.2019 Salı günü İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen yarışmanın komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Ahat Taşcı, komisyon üyeliğini ise Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. A.Kürşat Albayrak, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni İkbal Bulut, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ercan Şener, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Sahfet Issı, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Vaiz İsa Güler ve Tuba Köse yaptı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor