?1 STRELİN´E İMZALAR ATILDI

?1 STRELİN´E İMZALAR ATILDI

SEMBOLİK RAKAMLA KULÜP DEVRALDI

 

PTT 1. Lig´de mücadele eden Kayseri Erciyesspor´un Başkanı Ziya Eren, İngiltere liginde yer alan ve geçtiğimiz gün satın alındığı açıklanan Crawley Town kulüne sembolik olarak ?1 Sterlin´ (4,2 TL) ödediğini açıkladı.
İngiliz kulübü Crawley Town´ı satın alan PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor´un Başkanı Ziya Eren, devir işlemlerinde ?Sembolik olarak 1 sterlin ödedim. Her iki tarafa da hayırlı olsun? dedi.
Başkan Eren, İngiltere 2.Ligi´nde (Türkiye Liglerine göre 4.Lig´de) yer alan kulübe masraf yaptıklarını belirterek, ?Ancak sembolik olarak İngilizlere 1 sterlin ödedik. Biz bu işe biraz da ticari olarak bakıyoruz. Kulübün vebali, sevabı, günahı ve her türlü sorununu üslendik. Atılan imzalar ile de Türk yatırımcı olarak tarihe geçtik. İnşallah hesaplarımız ve dileklerimiz tutar ve her iki taraf içinde hayırlı olur. Hem Erciyesspor camiası hem de İngiltere´deki spor camiası olarak heyecanlıyız. İlerleyen günlerde de güzel bir karar aldığımızı hep birlikte göreceğiz? açıklamasında bulundu.
Eren, İngiltere liginde de hedef koyduklarını ve orta vadede hedefin 1.Lig olduğunu belirterek, ?8-10 yıl içerisinde hedefimiz şampiyonluk. Becerebilirsek gerçekten şampiyonluk. Bu doğrultuda da çalışmalara orada başlayacağız. Elbette iki kulüp birden idare etmek biraz sıkıntı olacak ancak, hem Türkiye´de hem de İngiltere´de biz bu işin üstesinden geleceğiz. İngiltere´de hedef kovalarken, Türkiye´de de hedefimiz öncelik ligde kalmak ve ardından şampiyonluğu her iki kulüp olarak kovalamak? dedi.
Öte yandan her iki kulüp değerleri ise şöyle;
Kayseri Erciyesspor´un toplam piyasa değeri 6,48 milyon Euro (28,2 milyon TL). Erciyesspor´un elinde 33 futbolcu bulunmakta. 32 Bin 864 kişilik stadı bulunan Erciyesspor´un yaş ortalaması ise 24,1. PTT 1. Lig´de 22 hafta sonunda 20 puan ile 16.sırada bulunuyor.
1896´da kurulan Crawley Town´un piyasa değeri ise yaklaşık 2,8 milyon Euro (9,4 milyon TL). Crawley Town´un elinde şu anda 19 futbolcu var. 6 bin kişilik bir stadı olan kulüp, 24 takımlı ligde 31 hafta sonunda 15. sırada bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı