?10 MİLYON EURO´YU GETİREN DENİZ´İ ALIR?

?10 MİLYON EURO´YU GETİREN DENİZ´İ ALIR?

Kayserispor´un 10 numarası Deniz Türüç hakkında çıkan transfer haberlerine Kulüp Başkanı Erol Bedir, açıklık getirdi. Deniz ile sezon başında sözleşme uzattıklarının altını çizen Bedir, ´10 Milyon Euro´yu getiren Deniz´i alır´ dedi.

Kayserispor´un ligdeki başarılı çıkışı devam ederken, takımın 10 numarası Deniz Türüç hakkında yazılan transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. İsmi Galatasaray ile anılan Deniz ise Kayserispor´dan gitmeye niyetli değil.

Transfer dedikodularına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Deniz´in sözleşmesini sezon başında uzattıklarını ve sözleşmesine 10 Milyon Euro getirenin Deniz´i alabileceği maddesini eklediklerini söyledi.

Deniz Türüç´ün takımdan ayrılmak istemediğini de söyleyen Bedir, transfer haberlerine ilişkin şöyle dedi: ?Deniz için yazılan 7 Milyon Euro ve bir futbolcu sözü bana çok komik geliyor. Hangi futbolcu? Futbolcuyu bilmiyoruz. Bu transfer haberlerine inanmayın. Yazılı ve gerçek bir belge söyleyeyim. Deniz Türüç´e gelen resmi hiçbir teklif yok. Futbolcunuzu verir misiniz? Fiyatı kaç lira diyen kimse yok. Kulüp başkanları ile irtibatta olmama rağmen yok. Transferlerden söz ediliyor ama bunlar ısınma turlarıdır. Hatta Deniz´e benim yanımda sordular. Deniz´de ?Ben hiçbir yere gitmiyorum. Başkanım ne derse olur. Başkanım bana söz verirse, o kaldığı sürece bende gitmek istemiyorum´ dedi. İnsanların merakını gidermek için şunu söylüyorum; Deniz´in sözleşmesini sezon başında uzattık. Orada maddenin bir tanesinde şöyle yazıyor, ´10 Milyon Euro´yu getiren kulüp, Deniz´i alır.´ Tabii ki Deniz´i de ikna edebilirse. Deniz´e istediğimiz bir bedel yok. Sadece sözleşmede yazan bir bedel var, o da 10 Milyon Euro´dur. Bu parayı verebilen varsa, alsınlar. Bugüne kadar kimse bunun için bize gelmedi.?

Haber: Şevket Tekin

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı