10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

NAVRUZ ?ANADOLU BASINININ AYAKTA DURMASI LAZIM"

 ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´ tüm yurtta  türlü etkinliklerle kutlandı? İlimizdeki kutlamalarda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri´nin Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek çenk sunumu  ile start verdi?  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Yavuz Navruz burada  yaptığı değerlendirmede ?Eğer Anadolu basını kepenk indirirse kalenin surlarından en büyük denge taşını çekmiş olursunuz. Bu taşın çekilmemesi için Anadolu basınının ayakta durması lazım? ifadesini kullandı?

 ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´ tüm yurtta türlü etkinliklerle kutlandı? Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri´nin Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek  çelenk sunmaları ile start veren ilimizdeki  kutlamalar  saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine  dair  kısa bir konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Yavuz Navruz, gazetecilerin yaşadığı sıkıntılara dikkat  çekti?

Kayseri basınının her zaman devletinin yanında olduğunun altını çizen  Navruz  sözlerinin  devamında Anadolu Basını´nın her daim ayakta kalabilmesi gerektiğini  vurgulayarak  şunları  kaydetti? "Biz devletimizin yanında olduğumuzu her zaman gösterdik. Bunun en büyük örneği 15 Temmuz´da bu meydana Türkiye genelinde ilk çıkan Kayseri basınıdır. Bu konuyla ilgili Kayseri basını Başbakanlık´tan plaket almıştır. Bunu kimsenin unutmaması lazım . Herkes sıcak yatağından çıkmaya korkarken Kayseri basını burada bırakın haber yapmayı canlı yayına geçerek bütün Anadolu´yu sokaklara çıkması için davet etmiştir. Eğer Anadolu basını kepenk indirirse, televizyonlarında ekranı kararırsa kalenin surlarından en büyük denge taşını çekmiş olursunuz. Bu taşın çekilmemesi için Anadolu basınının ayakta durması lazım"

Kutlamalar daha sonra Kayseri Gazeteciler Cemiyet hizmet binasında tertiplenen kokteyl ile devam etti?  Meslektaşları ile hasret giderip sohbet etme fırsatı yakalayan  medya mensupları 2018 yılı itibari ile  meslek hayatında  yaşanan gelişmeler ve değişikliklerin kritiğini yapma fırsatı  yakaladılar?



'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı

Kayseri Üniversitesi, işgücü piyasalarında ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim veriyor

Fikirlerin yatırıma dönüşeceği proje: '7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Geliştirme Merkezi'

Büyükşehir’in örnek projesi ‘Sırdaşın Olayım’ vatandaşların hizmetinde

Ramazan etkinliklerini 1,5 milyon kişi ziyaret etti