10 TIR DOLUSU UN

10 TIR DOLUSU UN

HALEP´E DOĞRU YOLA ÇIKTI ?

İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi´nin öncülüğünde yürütülen kampanya kapsamında toplanılan 10 tır dolusu un Cuma namazı sonrası dualarla Halep´e uğurlandı? Uğurlama töreninde konuşan Vali Süleyman Kamçı ?Kayserili olarak her zaman mazlumun yanında olmaya gayret ettik ve edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu?
Cuma Namazı sonrası Organize Sanayi Bölgesi Merkez Camii yanında gerçekleştirilen uğurlama törenine Vali Süleyman Kamçı´nın yanı sıra OSB Başkanı Tahir Nursaçan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, İl Müftüsü Şahin Güven ve ilimiz sakinleri iştirak etti?
Törende konuşan OSB Başkanı Tahir Nursaçan, "Kayseri halkı hayırsever bir millettir. Nerede biz mazlum ve sıkıntı olsa yüce milletimiz ve Kayserili hemşerilerimiz onların yanında olmak için paylaşmayı bilir. Allah yaptığınız hayırları kabul etsin" ifadesini kullandı?
Valisi Süleyman Kamçı ise, Kayserililerin her zaman mazlumun yanında olmaya gayret gösterdiğini hatırlatarak "Her ay yaptığımız gibi bu ayda 10 tır yarımı Suriyeli din kardeşlerimize göndereceğiz. Öncelikle bu hayra vesile olan Diyanet Vakfımıza ve İl Müftülüğümüze teşekkür ediyorum... Kayserililer burada da hayırseverliğini tam anlamıyla gösterdi ve göstermeye de devam edecek. Allah daha çok versin ve daha bol kazançlar nasip etsin. Kayserili olarak her zaman mazlumun yanında olmaya gayret ettik ve edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu?
İl Müftüsü Doç.DR. Şahin Güven tarafından gerçekleştirilen duanın ardından Suriye´nin Halep şehrinde yaşayan din kardeşlerimize ulaştırılmak üzere temin edilen 10 tır dolusu un yola çıkartıldı?.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ