10 KİŞİ İMZA ATMAYINCA 274 KİŞİ SOĞUKTA KALDI

10 KİŞİ İMZA ATMAYINCA 274 KİŞİ SOĞUKTA KALDI

Kayseri’de 7 binada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın istediği listeye sahipleri bulunamayan 10 daireden imza atılmayınca 264 kişi soğuk havada doğal gazsız kaldı.

Kayseri’de Mimarsinan TOKİ 8. Etap`ta bulunan 7 binada oturan 264 kişi, binalara taşınmayan 10 kişinin Kayseri Valiliğine bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na gidip doğal gazın açılması için imza atmaması sebebiyle evlerinde battaniyelerle ısınmak zorunda kaldı.
Tanımadıkları komşularına serzenişte bulunan bina sakinleri, binadan ev alan şahısları tanımadıklarını, oturdukları evleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu’nun yaptırdığını ve dayanışma fonunun kişilerin adreslerini bildiklerini söyleyerek valilikten yardım istedi.
Vatandaşlar ısınamadıklarını ve hasta olduklarını belirterek, "Sürekli elektrikli soba yakıyoruz, faturalar da kabarık geliyor. Geçen yıl da aynı sıkıntı oldu ama biz borçlarımızı zamanında ödedik. İmza atmak için bulunamayan 10 kişi nedeniyle bu yıl da yine aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, 10 kişinin imza atmamasından dolayı doğal gazımızı bu yıl açtırmadı" diye konuştu.
Elmas Özcan (50) da mağdur olduklarını dile getirerek, “Ne doğal gazlarımız yanıyor ne de eksiklerimize bakılıyor. Biz burada perişanız. Arayan yok soran yok. Bizim hastalarımız var. Burada ev sahipleri imza atmıyorsa bizim suçumuz ne? Bizler borcumuzu veririz. Biz burada çok mağdur durumdayız. Yaşlılarımız var, hastalarımız var. Doğal gazımız senede 2 ay yanmış. Şimdi de, `Borcu var, 10 kişi eksik onların imzası gerekiyor` diyorlar. O 10 kişiyi biz mi bulacağız, kendileri mi bulacak?” ifadelerini kullandı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti