11. CUMHURBAŞKANI GÜL,

11. CUMHURBAŞKANI GÜL,

?BUGÜNLERDE BAYRAMLARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR ?

Bir dizi ziyarette  bulunmak üzere  hava yolu  ile  baba ocağının bulunduğu ilimize gelen  11. Cumhurbaşkanı  Abdullah  Gül, havalimanında medya mensuplarının  sorularını cevaplayıp  şimdiden hemşehrilerinin  bayramlarını  tebrik  etti?  Gül ?Bugünlerde bayramlara  şüphesiz çok ihtiyaç var? değerlendirmesinde  bulundu?

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak  üzere  Türk Hava Yolları´nın  tarifeli uşağı ile baba ocağının  bulunduğu  ilimize gelen  11. Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül, havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulundu.Türk halkı için bayramların paylaşma, dayanışma ve birbirinin kıymetini bilme günleri olduğunu belirten Gül, "Dolayısıyla, bütün vatandaşlarımızın düşünceleri, fikirleri, yaşayış tarzları nasıl olursa olsun herkesin birbirini kucaklaması ve birbirinin kıymetini bilmesi gerekir. Bugünlerde bunlara şüphesiz çok ihtiyaç var." diye konuştu.

Sözlerinin devamında dünya üzerinde  birçok coğrafyada büyük acıların yaşandığına dikkati çeken 11. Cumhurbaşkanı Gül  şimdiden hemşehrilerinin  bayramını tebrik ederek şunları  kaydetti?  "Ayrıca bayramlar hem sevgi hem de af günleirdir... Bütün bunlar hep bir arada düşünüldüğünde eminim ki Türkiye çok güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Çevremizde olup bitenler çok büyük acı. Bunlar, bayramları da açıkçası tam bayram yapmıyor. Komşunuz eğer ateş içerisindeyse bunları ekranlardan izliyorsanız, dünyada size yakın coğrafyada çok büyük olaylar oluyorsa bütün bunların sizleri de derinden üzmesi gerekir. Türkiye de tabii ki bütün bunları seyrediyor ve derinden üzülüyor. Bunların bir an önce bitmesi için de herkes elinden geleni yapıyor ama bayramlarda aynı zamanda umutlu olmak gerekiyor. İnşallah, gelecek daha güzel olur. Sıkıntılı günler hep aşılır. Hem ülkemizde hem dünyada her tarafta insanlar hep mutlu olur. Bu vesileyle de hemşehrilerimin de bayramını tebrik ediyorum."

Gül   Meral Akşener ve Koray Aydın´ın kuracağı partiyle ilgili soruya ise cevapsız bırakırken, hava alanından  doğruca babasının mezarına gitti? Mezarlık  ziyareti sonrası  annesinin  elini öpmek üzere  bağ evine de  giden  Gül  akşam saatlerinde  yine hava yolu ile ilimizden  ayrıldı?

HABER : S.ERDOĞAN



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”