11. CUMHURBAŞKANI GÜL:

11. CUMHURBAŞKANI GÜL:

?ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN BİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR" ...

Yaşlılığa bağlı olarak gelişen çoklu organ yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede 91 yaşında hayata gözlerini yuman 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün babası Ahmet Hamdi Gül2ün cenazesi gece boyu hastane morgunda kaldıktan sonra sabah saatlerinde alınarak cenaze namazının kılınacağı Camii Kebir´e getirilirken, Cumhurbaşkanı Gül´ün gece boyunca hiç uyumayarak taziye telefonlarına cevap verdiği öğrenildi.
Babası Ahmet Hamdi Gül´ü 91 yaşında kaybeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül haberi alır almaz baba ocağına geldi? Burada hiç uyumadan sabaha kadar taziyeye gelenleri karşılayıp, yurt içi ve dışından, telefonla arayanlara yanıt veren Gül, "Allah herkesten razı olsun. Bizi yalnız bırakmadılar" değerlendirmesinde bulundu.
Önceki akşam saatlerinde Acıbadem Kayseri Hastanesi´nde kurtarılamayarak hayatını kaybeden Ahmet Hamdi Gülün cenazesi hastane morguna konulmuştu. Cenazenin sabah yıkanması işlemine Abdullah Gül ve erkek kardeşi Macit, oğulları ve yeğenleri de katıldı. Bu arada Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü´nce, ana kapının sağında bulunan Ahmet Hamdi Gül Aile Mezarlığı´nı defin işlemine hazır hale getirdi. Mezarın bulunduğu parselin etrafı polis tarafından barikatlarla çevrildi. Resmi ve sivil polislerin yanı sıra özel harekat timlerinin de defin işleminin gerçekleşeceği mezarlık çevresinde önlem aldı.
Abdullah Gül´ün babasının evinin bulunduğu m Alpaslan Mahallesi Kamanlıoğlu apartmanının alt katındaki boş bulunan 2 katlı 1000 metrekarelik dükkan VIP misafirlere ayrılırken, binanın bahçesine kadın ve erkekler için iki ayrı çadır kuruldu. Taziye çadırında günün erken saatlerinden itibaren taziyeleri kabul etmeye başlayan Abdullah ve Macit Gül kardeşlerin hayli üzüntülü olduğu görüldü. 69 yıllık eşini kaybeden anne Adeviye Gül, kendisine taziyede bulunanlara, "Ahmet Hamdi bey bir gün olsun beni incitmedi. Çok acı çekmeden ruhunu teslim etti" dedi.
Gül´ün oğlu Ahmet Münir Gül, dedesinin evinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.
HABER : C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da