11. CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL

11. CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL

ÖZHASEKİ'YE HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ VE KAYSERİ'Yİ EMANET ETTİ

Senelerdir Kayseri'nin en önemli siyasi figürü olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendi adını taşıyan Üniversitedeki açılışta Kayseri'nin her zaman sahiplenildiğini, bugünden sonra da Mehmet Özhaseki ve arkadaşları tarafından sahiplenileceğini söyledi. Abdullah Gül, Kayseri'nin Özhaseki ve arkadaşlarına gereken desteği vereceğine inandığını kaydetti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ismini taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi'nde Hakime Ahmet Kamil Erciyas adını taşıyan öğrenci köyünün açılışını yaptı. Açılışta konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Abdullah Gül Üniversitesindeki ortamı görünce insanın yeniden öğrenci olası geliyor” dedi. Özhaseki şöyle konuştu.

 Konuşmasında Kayseri'deki uyum kültürü ve hayırseverlilik konusunda da açıklamalar yapan Özhaseki, Ahi Evran'ın getirdiği uyum kültürü, birliktelik ve huzur ortamı senelerce şehrimizde sürmüş. Şimdi de devam ediyor. Bundan dolayı da Kayseri'yi çok seviyoruz. Ama son dönemde diğer şehirlere fark attığımız en önemli özelliğimiz hayırseverlerimiz. Tüm hayırseverlerimize destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin konuşmasının ardından davetlilere hitap eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, adını taşıyan üniversite başta olmak üzere Kayseri'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.  Gül şöyle konuştu.

Bundan sonra Özhaseki ve AK Parti adaylarının Kayseri'yi sahipleneceklerini dile getiren Abdullah Gül, Mehmet Özhaseki başta olmak üzere diğer tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yerelde yaptıkları hizmetleri hepimiz anlatarak bitiremiyoruz. Bundan sonra artık bu hizmetleri Türkiye çapına taşıyacaklar. Kayseri'nin her zaman sahibi olmuştur, bundan sonra da artık sahiplenen arkadaşlarımız olacaklar. Eminim ki Kayseri halkı da, hemşehrilerim de gereğini yapacaktır ve onları sahiplenecektir” dedi.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti