12 YIL ÖNCE BALDIZINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF EDEN

12 YIL ÖNCE BALDIZINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF EDEN

ENİŞTE TUTUKLANDI

Kayseri´de 2006 yılında 16 yaşındayken kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan genç kızı boğarak öldürdüğünü itiraf eden enişte tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 17 Eylül 2006 tarihinde Fevzi Çakmak Mahallesi´ndeki evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alamayan F.K.´nin ailesi, kayıp müracaatında bulundu. Aradan 12 yıl geçmesine rağmen F.K.´nin izine rastlanılmaması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından özel ekipler kuruldu.

FAİLİ MEÇHULLERİ AYDINLATAN DEDEKTİFLER 150 KİŞİNİN İFADESİNİ ALDI

Daha önce çok sayıda faili meçhul dosyayı aydınlatan ve konusunda uzman olan dedektifler tarafından yapılan çalışmalarda yaklaşık 150 kişinin ifadesine başvuruldu. Yaklaşık 6 aylık çalışma sonucu ekipler, F.K.´nin son olarak Nevşehir´in Avanos ilçesine bağlı Kalaba Beldesi´nde bulunan amcasının oğlu A.K.´nin evine gittiği ve eniştesi U.Ç.´nin (40) kendisini aldığını belirledi. U.Ç. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINAN ENİŞTE, SUÇUNU İTİRAF ETTİ

U.Ç. ifadesinde F.K.´yi boğarak öldürdüğünü ve Yuvalı köyü Çatalada mevkiinde bulunan mağaraya gömdüğünü itiraf etti. U.Ç.´nin ifadelerinin ardından harekete geçen ekipler, eski yerleşim yeri olan ve irili ufaklı yaklaşık bin adet mağara bulunan bölgeyi iş makinesi yardımıyla didik didik aradı. Yapılan aramalarda F.K.´nin cesedine rastlanamazken, cesedin vahşi hayvanlar tarafından yendiği tahmin ediliyor.

Cinayet şüphelisi U.Ç. emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen U.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DEDEKTİFLER SIR CİNAYETLERİ AYDINLATMAYA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan özel ekipler kentte yıllar önce işlenmiş faili meçhul cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Ekipler, önceki dönemlerde yaptıkları çalışmalarda 17 yıllık cinayet, çürük diş cinayeti, kuyu cinayeti, Suriyeli kadının öldürülüp gömülme olayı, seri çoban cinayetleri gibi birçok faili meçhul dosyayı kapatarak, suçluları adalete teslim etti.


Haber Kaynak : İHA

Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası

Hastaneye gitmek için bindiği otomobilde öldü

Kayseri'de kaçakçılara göz açtırılmıyor

Kayseri'de terör şüphelisi 9 kişi yakalandı

Kayseri'de 1 haftada 19 uyuşturucu taciri yakalandı

20 hırsızlık olayı aydınlatıldı, aranan 111 kişi yakalandı