14 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU YERDE

14 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU YERDE

HER GÜN SEVGİ VE SAYGI NÖBETİ TUTUYOR

KAYSERİ´de işçi emeklisi 62 yaşındaki Fevzi Kurtoğlu, 17 Aralık´ta patlamanın olduğu ve 14 askerin şehit düştüğü otobüs durağında, her gün ay yıldızlığı bayrağı ile 9 saat ´Şehitlere saygı, bayrağa sevgi nöbeti´ tutuyor.
KAYSERİ´de işçi emeklisi 62 yaşındaki Fevzi Kurtoğlu, 17 Aralık´ta patlamanın olduğu ve 14 askerin şehit düştüğü otobüs durağında, her gün ay yıldızlığı bayrağı ile 9 saat ´Şehitlere saygı, bayrağa sevgi nöbeti´ tutuyor. Talas Caddesi´nde 17 Aralık´ta meydana gelen ve 14 askerin şehit olduğu otobüs durağı duyarlı çok sayıda kişinin dua ettiği ve saygı nöbetinde bulunduğu yer oldu. Şehitlere saygı, bayrağa sevgi nöbeti tutan 2 çocuk babası Fevzi Kurtoğlu, patlamanın olduğu olay yerine 8 kilometre uzaklıktaki Yenişehir Mahallesi´ndeki evinden gelerek ay- yıldızlı bayrağı ile her gün 08.00- 17.00 saatleri arasında zaman zaman sıfırın altında 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığında nöbet tutuyor. Vatan ve bayrak sevgisinin yatmakla olmayacağını söyleyen Kurtoğlu, şöyle dedi:

"Patlamadan 2 gün sonra 14 askerimizin şehit düştüğü otobüs durağına gelerek nöbet tutmaya başladım. 2 çocuğum var. Birisi askerden yeni geldi. Çocuklarımız askerde nöbet tutarken, can verirken evde yatmakla vatan sevgisi olmaz. Hava ne kadar soğuk olursa olsun burada nöbet tutmaya devam edeceğim." - Kayseri



Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"