1461 TRABZON 0 - 0 K.ERCİYESSPOR

1461 TRABZON 0 - 0 K.ERCİYESSPOR

ERCİYES YİNE GOLSÜZ

PTT 1.Lig´in ikinci haftasında 1461 Trabzon´a konuk olan Kayseri Erciyesspor, 0-0 beraber kaldı.

PTT 1.Lig´in ilk haftasında, Boluspor ile evinde 0-0 berabere kalan Erciyesspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon ile de 0-0 beraber kaldı.

Hüseyin Avni Aker´de oynanan karşılaşmayı, Koray Gençerler, Deniz Turgut ve İbrahim Çağlar hakem üçlüsü yönetti. 1461 Trabzon maça, Ziya Aydın,Oktay Demircan,Oğulcan Gökce,Hasan Batuhan, Ziya Alkurt,Hamza Gür, Ferhat Yazgan,Aytaç Ak,Emrullah Kokoç,Arquın ve  Okan Yıldız on biri ile başlarken, Erciyesspor ise maça, Zülküf Özer, Mehmet Bayram,Volkan Okumak,Kerim Avcı, Üstün Bilgi, Murat Yıldırım,Tuğay Adamcıl,Bilal Kılıç, Ethem Pülgir,Serkan Demirezen ve Mehmet Seçme on biri ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda birbirlerine üstünlük sağlamak ve tanımak adına orta alanda mücadeleye girdiler. İlk yarıda ciddi atak sonucu değiştirmesi ve her iki ekipte soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi. Maçın ikinci yarısında ise ataklar daha da arttı. 47.dakikada 1461 Trabzon serbest vuruş kazandı. Topun başına gelen Ferhat´ın vuruşu, direğin yanında dışarı gitti. 49.dakikada 1461 Trabzonlu Arquın, Erciyesspor kalecisi Zülküf ile karşı karşıya kaldı ancak Zülküf, Arquın´un şutunu çıkarmayı başardı. 53.dakikada Erciyessporlu Üstün´ün ceza sahası dışından vuruşunda kaleci topu kornere çeldi. 76.dakikada 1461 Trabzonlu oyuncu Emrullah, Murat Yıldırım´ı ceza sahası önünde düşürdü. Topun başına İlhan Parlak geldi. Parlak´ın vuruşunu kaleci Ziya kurtardı ancak top Oğulcan´ın önünde kaldı. Oğulcan´ın vuruşu ise aut´a gitti. Karşılaşmanın 90 dakikalık bölümünde sonuç değişmesi ve her iki ekipte bir puana razı olarak maçı 0-0 berabere tamamladılar. 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak