1461 TRABZONSPOR İLE YENİŞEMEDİK!

1461 TRABZONSPOR İLE YENİŞEMEDİK!

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, Karpuzatan’da bulunan Kadir Has Tesislerinde hazırlık maçında 1461 Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, konuk ettiği 1461 Trabzonspor karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Forma şansı bulamayan oyunculara şans veren Teknik Direktör Şota Arveladze oyuncuların performanslarını analiz etti.

KAYSERİSPOR 0-0 1461 TRABZONSPOR

Kayserispor maça Gökhan, Sefa, Abdullah Durak, Cangele, Babacar, Mehmet, Umut, Nurettin, Kamil, Erdal ve Engin ilk on biri ile başladı. Her iki tarafında kontrollü bir oyun sergilediği maçta temsilcimiz Kayserispor öne geçmek için ilk yarıda bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyince ilk yarı başladığı gibi golsüz berabere sonuçlandı. İkinci yarı oyuna daha hırslı ve istekli başlayan taraf yine temsilcimiz Kayserispor olsa da maçın 60.dakikasından sonra rakip takım 1461 Trabzonspor oyunda dengeyi sağladı ve önemli gol pozisyonlarına girmeye başladı. Her iki tarafında karşılıklı atakları ile dengeli geçen mücadelede gol sesi çıkmadı ve maç başladığı gibi 0-0 eşitlik ile berabere sona erdi.

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur'un da izlediği karşılaşmada yedek ağırlıklı kadro ile maça çıktıklarını söyleyen Teknik Direktör Şota, "Avusturya kampındaki maçlarda oynama fırsatı bulamayan oyuncuları görme imkanı yakaladık. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu" diye konuştu. (Taşkın Sarıkaya)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı