15 TEMMUZ DEMOKRASİ DESTANI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ DESTANI

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü yaklaşırken ilimiz siyaset, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütü yöneticileri yayınladıkları mesajla bu hain kalkışmayı gerçekleştirenleri lanetlediler.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü yaklaşırken Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere ilimiz siyaset, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütü yöneticileri yayınladıkları mesajla bu hain kalkışmayı gerçekleştirenleri lanetleyip necip Türk milletinin bağımsızlığından taviz vermeyeceğinin altını çizdiler.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü yaklaşırken ilimiz siyaset, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütü yöneticileri yayınladıkları mesajla bu hain kalkışmayı gerçekleştirenleri lanetlediler.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ :

TÜRK MİLLETİ BAĞIMSIZLIĞI İÇİN YAŞAR?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç mesajında 15 Temmuz 2016 tarihinde tarihimizdeki en büyük hıyanetle karşılaştığımızı hatırlatıp, Türk Milleti´ni bölme arzusu taşıyanların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını kaydetti? Mesajının devamında  Terör örgütlerine ve onları kullanan şer güçlere birlik ve beraberliğimizle her zaman hak ettikleri cevabı vereceğimizi vurgulayan Başkan Büyükkılıç, ?Türk Milleti her zoru aşar ve Türk Milleti bağımsızlığı için yaşar? ifadesini kullandı.

GÜLSOY: 15 TEMMUZ, ÇANAKKALE GİBİDİR

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy´da mesajında, Milletimizin, 15 Temmuz´da, tıpkı Çanakkale gibi, Milli Mücadele gibi, bir kahramanlık, özgürlük ve demokrasi destanı yazdığını vurgulayarak? Türk Milleti; imanıyla, inancıyla birlik ve beraberlik ruhu içerisinde tek yürek olarak sokaklara dökülmüş, canı pahasına mücadelesini sürdürerek vatanın bölünmez bütünlüğünü bir kez daha tüm dünyaya göstererek demokrasiden yana olan güçlü tavrını ortaya koymuş, milli iradenin dışında hiç bir gücü kabul etmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir? değerlendirmesinde bulundu?

BÜYÜKSİMİTÇİ: 15 TEMMUZ´U UNUTMADIK

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ise mesajında ?Bizler 15 Temmuz´u unutmadık, unutmayacağız. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi? dedi ve ekledi ?15 Temmuz gecesi vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi ve geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri, milletin silahlarını yine bu aziz millete doğrultmuş ve kalleşçe bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Bizler 15 Temmuz´u unutmadık, unutmayacağız. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde Çanakkale ruhuyla o gece sokağa çıkan Aziz Türk milleti, demokrasimiz ve vatanımız uğruna şehitlik mertebesine ulaşmaktan bir an bile tereddüt etmeden bu girişimi bertaraf etmiştir? dedi?

GÜNEY: DEMOKRASİ TARİHİMİZİN KARA BİR LEKESİ

NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney´de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile yayınladığı mesajında ?Milli birlik ve beraberliğimize ve ülke yönetimini ele geçirmeye yönelik 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan ve demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen hain darbe girişimine, her türlü tehdit ve tehlikeye karşı şanlı bir direniş ortaya koyarak şerefine, onuruna, milli irade ve demokrasiye sahip çıkan Aziz Milletimizin 15 TemmuzDemokrasi ve Milli Birlik Günü´nü kutlar,  şehitlerimize Allah´tan rahmet diler, gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız. Ülkemizin yaşadığı bu büyük ihaneti, hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz? ifadesini kullandı?

AKSOY: HAİNLERE DERS VERDİK

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy´da mesajında ?15 Temmuz 2016, hainlere ders, şanlı tarihimize de "Demokrasi ve Milli Birlik Günü? olarak geçmiştir. Makine Mühendisleri Odası olarak, dün olduğu gibi bugün de yarın da, demokrasiden yana olmayı sürdürecek, ülkemizin bölünme tehditlerine, teröre ve birçok siyasi, ekonomik vb. etkilere  inat odamız adına üzerimize düşen görevi layıkıyla yapıp, çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz?

PER´DEN BİRLİK MESAJI

Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ise mesajında ? Eğer o vatan hainleri amacına ulaşsaydı. Bugün sadece Türkiye değil, Türk Dünyası diye bir şey olmayacaktı? dedi ve ekledi ?Türk Milleti olarak ülkesine ve milletine kast eden alçakların karşısında canlarını feda eden şehitlerimizi ve yaralanan gazilerimizi unutmadık. Onları rahmetle ve minnetle anıyoruz. Siyasi irade bu karanlık örgütün tüm bağlantılarını ortaya çıkarmak zorundadır. Bizler Kayseri Tabip Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri olarak ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadele etmeye, her zaman millet iradesinden ve demokrasiden yana olmaya devam edeceğiz?

MÜSİAD´DAN 15 TEMMUZ MESAJI

MÜSİAD Kayseri Şubesinden yayınlanan mesajda da Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen ve Türk Milleti´nin tüm dünyaya demokrasi dersi verdiğinin altı çizilerek ?Hâlihazırda güçlü demokrasi geleneğine sahip olan Türk Milleti, önemli bir demokrasi dersi verirken 15 Temmuz köklü bir zihniyet değişiminin de ilk adımı olmuştur. Bu süreçte, içeriden ve dışarıdan ülkemize yönelecek saldırılara karşı birlik içinde ve güçlü durmanın önemini bir kez daha idrak ettik ve tüm fikri ayrılıkları bir kenara bırakarak vatan müdafaası ortak şuuruyla kenetlendik...? denildi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”