?15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATACAĞIZ?

?15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATACAĞIZ?

Başkan Çelik, 15 Temmuz etkinlikleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz´un yıldönümü nedeniyle yapılacak etkinliklerle ilgili açıklamalar yaptı. Geçen yıl olduğu gibi yine tek vücut olacağımızı ifade eden Başkan Çelik, 15 Temmuz ruhunun yaşatılacağı etkinliklere tüm Kayserilileri davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda bir soru üzerine 15 Temmuz´da yapılacak etkinliklerden bahsetti. Başkan Çelik, basın toplantısından sonra da A Haber kanalına 15 Temmuz etkinliklerine ilişkin röportaj verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz´un sene-i devriyesinde 1 hafta sürecek etkinlikler planladıklarını ve 15 Temmuz gecesinde de etkinliklerin finalini yapacaklarını söyledi. ?15 Temmuz gecesi tüm halkımızla sabah namazına kadar Cumhuriyet Meydanı´nda olacağız? diyen Başkan Çelik, ?Cumhuriyet Meydanı´ndaki etkinliklere tüm yönetim dinamikleri katılacak. Cumhuriyet Meydanı´nda gece boyunca çeşitli organizasyonlar olacak. Tek vücut halinde halkımızla birlikte olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı planladık. Otobüsler ve raylı sistem gece boyunca ücretsiz olacak. Halkımızın ulaşım sorunu olmayacak. Belediyemizin KAYTUR şirketi meydanın dört ayrı noktasında halkımıza döner ikram edecek. İlçe belediyelerimizin, odalarımızın ve bazı firmalarımızın da ikramları olacak. Geçen seneki ruhu hep birlikte yaşayalım istiyoruz. Görüş, siyasi düşünce farkı olmaksızın tüm halkımızla 15 Temmuz ruhunu yaşatacağız? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her hafta basın mensuplarıyla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki birimleri basına ve kamuoyuna tanıtacaklarını açıkladı. Basın mensuplarıyla bu çerçevede yapılan ilk toplantıda KAYTUR bünyesindeki sosyal tesisler tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, toplumun belli bir kesiminin kullandığı yerleri toplumun tamamının kullanımına açtıklarını belirtti. Başkan Çelik, toplumun nefes alacağı tesisler yaparak Kayseri´nin marka değerini yükselttiklerini kaydetti. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da