16. ULUSLARARASI KAMU YÖNETİMİ FORUMU

16. ULUSLARARASI KAMU YÖNETİMİ FORUMU

NNYÜ´DE YAPILDI

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından ?Kamu Yönetimi Eğitimi? temalı 16. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu (KAYFOR16) düzenlendi.

NNYÜ´nün ev sahipliğinde Uluslararası düzeyde düzenlenen,16. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu açılış törenine NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, dekanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney ve Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar açılış töreninde birer konuşma yaptı. Özhamurkar, konuşmasında Üniversiteye yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Rektör Güney´de Üniversite hakkında konuk akademisyenleri bilgilendirdi ve Üniversitelerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Dekan Prof. Dr. Ali Kaya ise KAYFOR16 hakkında bilgiler verdi.

16. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu´nda Tarihsel Süreçte Kamu Yönetimi Eğitimi, Siyaset ve Sosyal Bilimler Eğitimi, Kurumsal Yapı Müfredat ve Eğitim Kalitesi, Üst düzey Kamu Yönetici Yetiştirme, Yerel Yönetimlerde Personel Eğitimi ve Kentleşme ve Çevre Sorunları, Ülke Karşılaştırmaları, Kurumsal Yaklaşımlar gibi konular25 ayrı oturumda 149 adet bildiri ile tartışıldı. Yurtiçi ve yurt dışındaki üniversitelerde görevli, kamu yönetimi alanında uzman çok sayıda akademisyeni buluşturan ve iki gün süren16. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu İİBF Konferans Salonundaki değerlendirme oturumu ile sona erdi.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Eyüp İspir´in yaptığı oturumda konuşan İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, Forumun çok etkin geçtiğini ve özgün bildirilerle ?Kamu Yönetimi ve Eğitimi? konusunun ciddi biçimde değerlendirildiğini söyledi. Dekan Prof. Dr. Ali Kaya, Foruma katılan akademisyenlere destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

16. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumuna katılan akademisyenler Kayseri´nin tarihi ve turistik yerlerini de görme fırsatı buldu. Erciyes Kayak Merkezi´nde düzenlenen sosyal etkinliklere de katılan konuklar Kayseri´den memnun ayrıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor