18 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

18 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda 18 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, aranan 154 kişi de yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüğü görevlilerince 04-10 Mart tarihleri arasında yapılan
çalışmalar neticesinde; 7 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet kurusıkı tabanca, 146 adet fişek ele geçirildi. Çalışmalarda 18 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı, bu olaylarla ilgili 17
şüpheli yakalandı, 4 şüpheli adli makamlarca tutuklandı. Ayrıca 200 bin TL değerinde çalıntı inşaat malzemesi ile 3 oto ele geçirilirken, ekipler çalınan malzemeleri sahiplerine tam ve eksiksiz olarak teslim etti.
Öte yandan toplam 238 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 154 şahıs yakalandı, bu şahıslardan 58'i adli makamlarca tutuklandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Kayseri Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı