19 EKİM´DE CUMHURİYET MEYDANI´NDA BULUŞALIM

19 EKİM´DE CUMHURİYET MEYDANI´NDA BULUŞALIM

Ak Parti Milletvekili Karayel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımları ile 19 Ekim Cumartesi günü saat 14.00´da Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek olan mitinge tüm vatandaşları davet etti

Ak Parti Milletvekili Karayel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımları ile 19 Ekim Cumartesi günü saat 14.00´da Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek olan mitinge tüm vatandaşları davet etti

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllardır başarı ile gerçekleştirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi. Milletvekili Emrah Karayel, nöbet tutup ilimiz sakinlerinin sorunlarına çözüm aradığı uygulama kapsamında gerçekleştirilen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevaplarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımları ile 19 Ekim Cumartesi günü saat 14.00´da Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek olan mitinge tüm vatandaşları davet etti?

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllardır başarı ile gerçekleştirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi. Milletvekili Karayel nöbet tuttuğu uygulama kapsamında tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarının ülke ve ilimiz gündemi ile ilgili sorularını cevapladı.

Milletvekili İsmail Emrah Karayel sözlerinin başında Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili değerlendirmede bulunup ?Milletimiz topyekûn ve tek vücut halinde Barış Pınarı Harekâtına destek veriyor. İnşallah Barış Pınarı Harekâtı en az şehitle en hızlı şekilde amacına ulaşacaktır? dedi ve ekledi? ?Bugün partimizin nöbetçi vekil uygulamasında ben görevlendirildim. Medya mensupları haberlerin milletimize aktarılması için son derece önemli bir görev ifa ediyorlar. Özellikle içerisinde bulunduğumuz süreçte Barış Pınarı Harekâtında dün basın mensuplarına yapılan saldırıları da kınıyorum. Tabii en önemli gündemimiz Barış Pınarı Harekâtıdır. Öncelikle Barış Pınarı Harekâtında vatanı ve milleti için şehit düşen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Barış Pınarı Harekâtı ülkemizin güney sınırında buluşturmaya çalışılan terör koridoruna karşı yapılan bir harekâttır. Fırat Nehrinin doğusundaki terör unsurlarının yok edilmesi, ortadan kaldırılması için ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlayan güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Allah onları muvaffak etsin, muzaffer eylesin. Ayaklarına taş değmesin diyoruz. Milletimiz topyekûn ve tek vücut halinde Barış Pınarı Harekâtına desteği gösteriyor. Özellikle Kayseri´mize sivil toplum kuruluşlarımıza gösterdikleri destekten, öğrencilerimizden destek amaçlı yaptığı faaliyetlerden dolayı teşekkür etmek istiyoruz. İnşallah Barış Pınarı Harekâtı en az şehitle en hızlı şekilde amacına ulaşacaktır. ?

Sözlerinin devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 19 Ekim ?de ilimize gerçekleştireceği ziyarete ilişkinde açıklamalarda bulunan Vekil Karayel ilimiz sakinlerini Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek mitinge davet ederek şunları kaydetti? ?Cumhurbaşkanımızın Kayseri ziyaretleri kapsamında çeşitli açılışlar gerçekleştirecektir. Bunları ifade etmek gerekirse, Kalemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Boğazköprüde yapılan çalışmalar tamamlanmış olacak ve açılışı gerçekleşecek. Daha sonra Derevenk Viyadüğü belki gözlerden uzak olabilir ama Kayseri´mizin doğu batı akslarından biri olacaktır. Güney çevreyolunun Mimarsinan bağlantısıyla bu viyadük 400 milyon Tl civarına mal olmuştur, onunda açılışı gerçekleşecektir. Bünyan köprülü kavşağı var yine tamamlandı, oradaki ulaşımı daha konforlu ve daha güvenli bir şekilde temin edilmesi bitti ve inşallah onun açılışını da cumhurbaşkanımız yapacaktır. Tomarza ilçemizin doğal gaz verme töreni gerçekleştirilecektir. Biliyorsunuz şu anda Tomarza ilçemize doğalgaz hattı çekildi ve kullanıma hazırdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle resmi açılışı da yapılacaktır. Dolayısıyla tüm halkımızı 19 Ekim Cumartesi günü saat 14:00´da Cumhuriyet Meydanına davet ediyoruz. ?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi