19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMI

19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMI

COŞKU İLE KUTLANDI ?

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yurt genelinde, KKTC´de ve dış temsilciliklerimizde tertiplenen türlü etkinliklerle coşku içinde kutlandı? İlimizdeki etkinlikler Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da Vali Süleyman Kamçı başta olmak üzere ilimiz protokol mensuplarının iştiraki ile coşku ile kutlandı? Vali Kamçı kutlama töreninde yaptığı değerlendirmede "Sorumluluk sahibi bir gençlik milletin geleceğe umutla bakması için önemlidir" ifadesini kullandı?
98. kez tekrarlanan 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahada düzenlenen törene Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Altuntuğ Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Selçuk Aygün, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş iştirak etti?
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, " 19 Mayıs gençlik, gençlik de gelecek demektir. Türk genci, Türk istiklali ve Türk istiklalinin yılmaz bekçisi bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. Türki Cumhuriyeti, milletimizin birlik ve beraberliğinin, tüm unsurları ile bir arada yaşama ve ortak değerlerde kenetlenme iradesinin ortaya çıkardığı eşsiz bir eserdir? değerlendirmesinde bulundu?
Vali Süleyman Kamçı ise " Samsun´a çıkışın 98. Yıldönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün gençlerimize armağan ettiği Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyoruz. Gençlik, her millet için önemli bir kuvvet olduğu gibi bilinçli ve sorumluluk sahibi bir gençlik o milletin umudu ve geleceğinin de güvencesidir. Bu nedenle gençlerimizin en iyi bir şekilde yetiştirilmesi ülkemizin geleceğe güvenle bakabilmesi için oldukça önemlidir. Bu kapsamda ailelerimizin, eğitim ve öğretim kurumlarımızın ve tüm toplumumuzun üzerlerine önemli görevler düşmektedir. Bizler bu sorumluluklarımızın bilincinde siz gençlerimize ihtiyaç duyduğunuz her türlü imkanı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Sizlerden beklentimiz, tarihimi, milli ve manevi değerlerimizi çok iyi öğrenmeniz, geleceğimizin aydınlık olması için size sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirerek çağın gerektirdiği bilgi ve donanım ile kendinizi geliştirmenizdir " değerlendirmesinde bulundu?
Protokol mensuplarının günün anlam ve önemine binaen gerçekleştirdikleri konuşmalarının ardından törende görev alan okulların öğrencileri hazırladıkları gösterileri sundular? Kayseri Özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği öğrencilerince gerçekleştirilen gösteri, protokol üyelerinden ve katılımcılardan büyük alkış aldı.
Kutlamalarda Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ´Dombıra´ eşliğinde gerçekleştiren bayrak gösterisi tören alanındaki coşkuyu ikiye katladı?
Törenin sonunda Vali Kamçı, yarışmalarda derece yapan milli sporcuları çeşitli hediyeler takdim ederek onurlandırdı?.
HABER: C.ÜSTEN



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti