19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMI

19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMI

COŞKU İLE KUTLANDI?

19 Mayıs Atatürk´ün Anma, Gençlik ve Spor tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkulu törenlerle kutlandı? Geleceğimizin teminatı gençlerimizin göğsümüzü kabarttığı kutlamalarda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, ?Türk genci, tarihin her döneminde içinde bulunduğu zorlukların üstesinden gelmiştir? ifadesini kullandı?

19 Mayıs Atatürk´ün Anma, Gençlik ve Spor tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkulu törenlerle kutlandı? İlimizdeki kutlamalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve beraberindeki heyetin Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı´na çelenk koyup saygı duruşunda bulunulması ile start verdi?

Kutlamalar daha sonra Atatürk Spor Kompleksi´nde düzenlenen etkinliklerle devam etti? Buradaki kutlamalara Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, öğrenciler ve ilimiz sakinleri iştirak etti?

 Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından etkinliğin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Türk genci, tarihin her döneminde içinde bulunduğu zorlukların üstesinden geldiğini vurgulayarak başladığı sözlerinde şunları kaydetti??Türk genci tarihin her döneminde içinde bulunduğu zorlukların üstesinden gelmeyi başarmıştır. 1071´de Malazgirt´te Alparslan zafer için Türk gençlerine güvendi ve yanılmadı. 1453´de Fatih Sultan Mehmet İstanbul´u fethetmek için Türk gençlerine güvendi, güveni boşa çıkmadı. 1915´te Çanakkale savaşlarında Türk milleti gençliğe güvendi, milletimiz yanılmadı. Kurtuluş Savaşı´nda Mustafa Kemal Atatürk özgürlük yolunda Türk gençliğine güvendi ve onun güveni de boşa çıkmadı. Son olarak bu gençlik 15 Temmuz hain darbe girişiminde de tüm onur ve asaletiyle tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkarak dün olduğu gibi bugünde güveni boşa çıkarmadı?

İl Müdürü Eskici´nin konuşmanın ardından ilimizde eğitim veren çeşitli okullarda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam eden kutlamalar renkli görüntülere sahne olurken, yarının büyükleri ? geleceğimizin teminatı genç yüreklerin gösterileri, izleyiciler tarafından yoğun alkış aldı.

Kutlamalar protokolün açılan stantları gezmesiyle noktalanırken, gençler kendi bayramlarını dosyası ya yaşadı?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"