1950 ÖNCESİ DEMOKRASİ, TEK ATLA YARIŞTIR

1950 ÖNCESİ DEMOKRASİ, TEK ATLA YARIŞTIR

‘Adnan Menderes Haftası’ etkinlikleri kapsamında, Adnan Menderes Demokrasi Platformu ‘Adnan Menderes- Recep Tayyip Erdoğan Çizgisi ve Demokrasi mücadelesi ‘ konulu konferans düzenledi. Konferans öncesi bir konuşma yapan Adnan Men

‘Adnan Menderes Haftası’ etkinlikleri kapsamında, ‘Adnan Menderes- Recep Tayyip Erdoğan Çizgisi ve Demokrasi mücadelesi ‘  konulu konferans Melikgazi Belediyesi Konferans Ve Tiyatro Salonu’nda yapıldı.  Ak Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır’ın  konuşmacı olarak katıldığı konferansa Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Kadın Kolları Başkan Vekili Gülcan Cengiz, Adnan Menderes Demokrasi Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şerif Bayındır ve çok sayıda  partililer iştirak etti.

 

Konferans öncesi bir konuşma yapan Adnan Menderes Demokrasi Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şerif Bayındır, halkın helal  oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğuna dikkat çekerek, “ Merhum Adnan Menderes de böyle bir özellik taşıyordu. 14 mayıs 1950’de halkın oylarıyla seçilen bir Başbakandır. Onun öncesi tek atla yarış” dedi.

 

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise, Türkiye’de Adnan Menderes ile demokrasinin başladığını belirterek, “ şuan da ise demokrasiyi  Recep Tayyip Erdoğan yürütüyor. Biz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Türkiye demokrasinin beşiği durumuna gelecek inşallah. Halkın seçtiği halkın adamı ilk Cumhurbaşkanımızın peşinde olacağız.  Neden söylüyorum 4. Cumhurbaşkanımız Adnan Menderes olabilir miydi? Olabilirdi. Olmadı. Neden ? Vesayet baskı yaptı. Allah’a çok şükür bu baskı şuan da yapılamadı. Neden ? Artık millet kendine geldi. Demokrasinin beşiği haline geldi. Ve buna izin vermedi” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından ‘Adnan Menderes- Recep Tayyip Erdoğan Çizgisi ve Demokrasi mücadelesi ‘  konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Ak Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, sunum yaptı. Ak Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, darbelerin olmasıyla ilgili pek çok sebep söylediklerini hatırlatarak, “ darbelerin olmasındaki en kökenindeki sebep, Rahmetli Adnan Menderes’in İslam Dinine karşı son derece hürmetkar ve bu milletin hissiyatına saygılı ve’ ülkeyi makus kaderinden kurtarmak ve kalkındırmak istemesi tekrar tarihteki şanlı sayfalarına döndürmek için bir kalkınma hamlesi başlatmasıdır’. Bu darbenin sebebi demiştir. Adnan Menderes. Ben aynen katılıyorum.” İfadesini kullandı.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı