19 YAŞINDAKİ MİCHELLA MÜSLÜMAN OLDU

19 YAŞINDAKİ MİCHELLA MÜSLÜMAN OLDU

ZEYNEP ADINI ALDI

Alman vatandaşı 19 yaşındaki Saskia Michelle Müller isimli genç kız, İl Müftülüğünde gerçekleştirilen ihtida töreni ile müslüman olup Zeynep ismini aldı.

Rüyasında imam ile birlikte camiye gittiğini görünce Müslüman olmaya karar veren Annesi Alman babası İspanyol olan 19 yaşındaki Alman vatandaşı Saskia Michelle Müller isimli genç kız için İl müftülüğünde ihdia töreni gerçekleştirildi. Rüyasında bir imam ile birlikte camiye girdiğini görüp İslamiyet’i girmeye karar veren genç kız tören için salona giren İl Müftüsü Şahin Güven'i görünce gözyaşlarına hakim olmadı.

İl Müftüsü  Güven genç kıza  İslam’ın ve imanın şartlarını anlattı. Daha sonra Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olan 19 yaşındaki Michella Zeynep ismini aldı.

Müslüman olduktan sonra duygularını medya mensupları ile paylaşan genç kız kendi dininde bir şeylerin eksik olduğunu, İslamiyet’i tanımaya başladığında kendisini daha iyi hissettiğini belirterek şöyle konuştu “Komşularımız küçük yaşta bize geldiklerinde namaz kılarken görmüştüm. Orada etkilendim. Sonra çevremdeki Müslüman arkadaşlarımın yaşayışlarını gördüm ve onlardan da etkilendim. Daha sonra bir rüya gördüm. Hocayı, camiyi ve camiyi ziyaret ettiğimi gördüm. En çok da gördüğüm rüya etkiledi. Kendi dinimde bir şeylerin eksik olduğunu fark etmiştim. İslamı tanımaya başlayınca kendimi daha iyi hissetmeye başladım."

Genç kız Güven'i gördüğünde ağlamasının sebebini ise; "Rüyamda yanıma gelip beni camiye götüren bir hoca görmüştüm. Rüyamda gördüğüm hoca bu hocaydı. O yüzden duygulandım" şeklinde konuştu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti