1.HACILAR KAR VE KAYAK ETKİNLİĞİ

1.HACILAR KAR VE KAYAK ETKİNLİĞİ

ETKİNLİK, 10-11 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesi tarafından organize edilen 1.Hacılar Kar ve Kayak Etkinliği, 10-11 Şubat´ta gerçekleştirilecek. Etkinliğe ilişkin basın toplantısı düzenleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?Hacılar Kapı´nın tanıtımına katkı sağlamak için böyle bir etkinlik hazırladık´ dedi.

Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesi tarafından hazırlanan ?1.Hacılar Kar ve Kayak Etkinliği´, 10-11 Şubat´ta yapılacak. Etkinliğe ilişkin Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, basın toplantısı düzenledi. Hacılar Kapı Lifos Cafe´de gerçekleştirilen basın toplantısına, Başkan Ekici ve basın mensupları katıldı.

İki gün sürecek etkinlikte, küçükler ve büyükler kategorisinde kızak yarışmaları yapılacak. Etkinlikte ayrıca Sami Çelik ve ekibi kahramanlık türküleri seslendirecek.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, açıklamasına Afrin´e gerçekleştirilen operasyona ilişkin değerlendirmesi ile başladı. Ekici, şöyle dedi: ?Baş Komutanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde Afrin´de gerçekleştirilen ?Zeytin Dalı´ operasyonu ile PKK, YPG, PYD ve DEAŞ örgütlerinin zulmünden inleyen Suriyeli kardeşlerimizin can güvenliğini sağlamak ve sınır güvenliğimizi sağlamak için kahraman Mehmetçiğimiz canla, başla mücadele ediyor. Zeytin Dalı harekatında, 1000´den fazla terörist etkisiz hale getirildi. İnandığımız yolda kararlılıkla devam edeceğiz. İnşallah Kandile kadar bütün bölge temizlenecek. Bizler ulusal güvenliğimizi sağlamak amacıyla, devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Türkiye meşru hakkını kullanmaktadır. Orada görev yapan tüm kardeşlerimize her türlü desteği vermek için hazırız.?

Başkan Ekici, 1.Hacılar Kar ve Kayak Festivaline ilişkin ise şunları kaydetti: ?İlçemiz Hacılar, Erciyes Turizm Merkezi güzergâhı üzerinde olup, Hacılar´a 5 dakika mesafede bulunmaktadır. Konumumuz itibariyle turizm ile iç içeyiz. Göreve geldiğim günden bu yana hem Erciyes Kayak Merkezi´nin hem Hürmetçi sazlığının ve diğer doğal güzelliklerimizin tanıtımına katkı sağlamak için gayret gösteriyoruz. Aynı zamanda HADAK başkanı olduğum için Erciyes´in eski ve yeni halini bilen bir belediye başkanıyım. Öncelikle buradan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki´ye, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e ve Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı´ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Erciyes´te Dünya çapında bir kayak merkezi oluştu. Hacılar Kapı´nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, Hacılar Kaymakamlığı ile düzenlediğimiz 1.Kar ve Kayak etkinliğini 10-11 Şubat´ta bir dizi etkinlikle gerçekleştireceğiz. Etkinliğimizde ilk olarak bugün saat 11:00´da Erciyes ve Yılkı Atları fotoğraf sergimiz olacak. Arzu Yanardağ´ın sunumu ile başlayacak olan program küçükler kayak ve kızak yarışları, spor salonu gösterileri ve Sami Çelik ile kahramanlık türküleri ile devam edecek. Bugün etkinlikler meşaleli kayak gösterileri ve etkinlik ateşinin yakılması ile son bulacak. Yarın programı ise saat 09:30´da Büyükşehir Belediyesi Mehteran konseri ile başlayacak. Büyükler kayak ve kızak yarışları, protokol konuşmaları, ödül töreni ve son olarak Sami Çelik ve ekibi ile kahramanlık türküleri ile son bulacak. 1.Hacılar Kar ve Kayak etkinliğimizi tamamlanmış olacak. Etkinliğimizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.?

Haber: Şevket Tekin



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı