1.KAYSERİ TESETTÜR MODA VE HAZIR GİYİM FESTİVALİ AÇILDI

1.KAYSERİ TESETTÜR MODA VE HAZIR GİYİM FESTİVALİ AÇILDI

Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası ile Atlas Fuarcılığın gerçekleştirdiği 1. Kayseri Tesettür Moda ve Hazır Giyim Festivali düzenlenen törenle Dünya Ticaret Merkezinde açıldı.

Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası ile Atlas Fuarcılığın gerçekleştirdiği 1. Kayseri Tesettür Moda ve Hazır Giyim Festivali düzenlenen törenle Dünya Ticaret Merkezinde açıldı.

27-30 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilerine açık olacak Festivalin açılışında konuşan Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan; Gerek Kayseri´de gerek Kayseri dışından gelecek ziyaretçilere tanıtımlarının yapılması ile Moda ve giyim alanında ürünlerinin daha geniş bir kitleye tanıtılmasının sağlanması ile Kayseri´nin ticaretine katkı sağlayacağı kanaatindeyiz, dedi.

Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası ile Atlas Fuarcılığın gerçekleştirdiği 1. Kayseri Tesettür Moda ve Hazır Giyim Festivali düzenlenen törenle Dünya Ticaret Merkezinde açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan, Atlas Fuarcılık Başkanı Fevzi Atasagun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Övüç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, AK Parti Eski Milletvekili Kemal Tekden ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta töreninde konuşan Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan; Gerek Kayseri´de gerek Kayseri dışından gelecek ziyaretçilere tanıtımlarının yapılması ile Moda ve giyim alanında ürünlerinin daha geniş bir kitleye tanıtılmasının sağlanması ile Kayseri´nin ticaretine katkı sağlayacağı kanaatindeyiz diyerek şunları kaydetti.

?Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odamız ile Atlas Fuarcılığın ortaklaşa organize edildiği ve 27-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilecek olan 1.Kayseri Tesettür Moda ve Hazır Giyim Festivalini Kayseri ticaretine büyük katkı sağlayacaktır. Festivalimiz yediden yetmişe her kesime hitap edecektir. Festivalimize giriş ücretsiz olup, aynı zamanda tüm vatandaşlarımız için ücretsiz ulaşım imkânı da sağlanacaktır. Festivalimizin Kayseri´mize hayırlı olmasını temenni ediyorum.? İfadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk ise konuşmasında; Terziler Odamız ve Atlas Fuarcılığın ortaklaşa düzenlediği festivalimiz dört gün sürecektir. Türkiye genelinden 130 güzide firmamız bu festivalde yerini aldı. Halkımızın bu festivallere ve bu fuarlara değer verip katılımları şehrimiz için önemlidir. Festivalimizin hayırlı olmasını diliyorum, değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından 1. Kayseri Tesettür Moda ve Hazır Giyim Festivalinin açılış kurdelesi kesildikten sonra alan içerisinde yer alan firmaların standları ziyaret edildi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"