1.LİG TAKIMI OLMAKTAN UZAK KALDILAR 

1.LİG TAKIMI OLMAKTAN UZAK KALDILAR 

MELİKGAZİ-KONYA’YA, OSB-BOLU’YA MAĞLUP OLDU

Yeni sezonda Voleybol 1.Ligi’nde mücadele eden voleybol takımlarımız lige hazır olmadıklarını gösterdiler. Melikgazi-Konya’ya, OSB-Bolu’ya mağlup oldu.

Büyük umutlar ve yeni transferlerle Voleybol 1.Ligi’ne başlayan Melikgazi Belediyesi ve OSB Teknik Koleji, ilk hafta karşılaşmalarını kaybetti ve taraftarlarını üzdü.

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Melikgazi Voleybol, sezona 11 yeni transfer ve play-off hedefi ile başlamıştı. 2,5 aydır sezon hazırlığı yapan Melikgazi Belediye hazırlık karşılaşmalarında iyi neticeler alsa da, ligde Konya karşısında varlık gösteremeyerek sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz, ligin ikinci haftasında Maliye İhtisas’ı konuk edecek.

Voleybol 1.Lig Kadınlar B Grubu’nda mücadele eden OSB Teknik Koleji ise sezona 6 yeni transfer ve lige tutunan bir takım hedefi ile başlamıştı. Temsilcimizin yeni transferleri ligin ilk haftasında oynanan Bolu maçında hiçbir varlık gösteremediler ve ilk hafta da mağlubiyet alarak hüzün yaşattılar. Kötü oyun ve rakibe karşı mücadelede eksik kalınması sonucunda temsilcimiz, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmayı Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da takip etti. Temsilcimiz, ligin ikinci hafta karşılaşmasında Numune Gençlik’e konuk olacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı