21 YAŞINDAKİ GENÇ

21 YAŞINDAKİ GENÇ

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ?

Argıncık Camikebir Mahallesi 148. Sokak´ta bulunan parkta önceki gece yaşanan ve herkesi üzüntüye boğan olayda; parkta alkol alan 3 kişiyle tartışan oto kiralama işi yaptığı öğrenilen 21 yaşındaki Ahmet Alper Bozdemir isimli genç parkta alkol alan üç kişi ile aralarında çıkan kavgada tabancayla vurularak, ağır yaralandı. Bozdemir, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, polis 1´i yaralı 3 zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı?

Önceki gece saat 23.30 sıralarında, merkez Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Camikebir Mahallesi 148. Sokak´ta bulunan Ceyhan Parkı´nda oturan Ahmet Alper Bozdemir, iddiaya göre, burada alkol alan 35 yaşındaki S.K., 36 yaşındaki A.Ş. ve 37 yaşındaki Z.G. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

 Tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken 3 kişiden biri, üzerinde taşıdığı tabancasını çıkararak, Bozdemir´i kasık ve bacak bölgesinden vurdu. Kavgaya karışan 3 kişi, olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan ve oto kiralama işiyle uğraştığı öğrenilen Bozdemir, çevredekiler tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Ahmet Alper Bozdemir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, S.K., A.Ş. ve Z.G.´yi Bozdemir´i vurdukları tabancayla birlikte yakaladı. S.K. ile Z.G., gözaltına alınırken, yaralı olduğu belirlenen A.Ş. ise Kayseri Şehir Hastanesi´ne götürüldü. Ekipler tarafından olay yerinde yapılan incelemede ise bir tabanca daha bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Henüz hayatının baharında yaşama veda eden talihsiz gencin cenazesi Hunat Camii´nde ikinci namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından İldem Mezarlığı´nda toprağa verilirken; olayla ilgili katil zanlısı olarak gözaltına alınan şahıslardan Z.G. hakkındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından hakim karşısına çıkartılmak üzere adliyeye sevk edildi.



Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor