22 YAŞINDAKİ GENÇ DEFİNE ARADI,

22 YAŞINDAKİ GENÇ DEFİNE ARADI,

GÖÇÜĞÜN ALTINDA KALDI

Arkadaşı ile birlikte define aramak için gittiği Mahallesi Evliyalar Tepesi´nde göçük altında kalarak henüz hayatının baharında hayata veda eden 21 yaşındaki Yunus Ergin göz yaşları ile ebediyete uğurlanırken, olaydan yara almadan kurtulan ve polisi arayarak yardım isteyen arkadaşı Süha Enes M. Kaçak kazı yapmak suçundan gözaltına alındı?

Mimarsinan Mahallesi Evliyalar Tepesi mevkiinde önceki akşam saat 21.00- sularında yaşanan olay da Yunus Ergin ve arkadaşı Süha Enes M. İsimli şahılar daha önce belirledikleri yerde define aramak için kayalıkların bulunduğu yere gelerek kazı çalışmasına başladılar.

Kazı yaptıkları yerin bir anda çökmesi sonucu 21 yaşındaki Yunus Ergin göçük altında kaldı. Arkadaşı Süha Enes M. ise yara almadan kurtulup, durumu polise bildirerek yardım istedi. Olay yerine intikal eden AFAD, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri göçük altında kalan genci kurtarmak için çalışma başlatan AFAD ekibine destek oldular.

2 saatlik çalışma sonucunda göçük altından çıkarılan Yunus Ergin´in hayatını kaybettiğini tesbit eden ekipler şahsın cesedini otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırırken; göçük sonrası ihbarda bulunup kaçan Süha Enes M. ise yakalanarak kaçak kazı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınarak hakkında işlem başlatıldı?



İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü