23 NİSAN KUTLAMA MESAJLARI...

23 NİSAN KUTLAMA MESAJLARI...

23 NİSAN KUTLAMA MESAJLARI...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Bakan Yıldız mesajında, 23 Nisan 1920 tarihinin, aziz milletimiz için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasını ifade ettiğini belirtti.
Mesajında, ''TBMM, Atatürk’ün öncülüğünde Kurtuluş Savaşı’nı yönetmiş, Cumhuriyet’i kurmuş, gerçekleştirdiği reformlar ve aldığı tarihi kararlarla milletimizin kaderini değiştirmiş, Türkiye’nin yarınlarını şekillendirmiştir. Bu yönüyle TBMM, demokrasimizin ve ulusal egemenliğin sembolü haline gelmiştir. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini oluşturmaktadır'' ifadelerine yer veren Yıldız, şöyle devam etti:
''Kabul edilmelidir ki; bugün Türkiye’nin artan siyasi ve ekonomik gücü, yükselen dış politikası ile ilerleyen demokratik standartlarına paralel olarak, uluslararası alandaki ağırlığı ve etkisi de giderek artmaktadır. İçte sorunlarını çözmüş güçlü bir devlet, dışta saygın bir ülke olma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Yegane amacımız, gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakabilmektir.
Hükumet olarak, yarınların müreffeh Türkiyesini inşa etmek, Türkiye’yi birinci sınıf bir demokrasi haline getirmek, halkımızı daha mutlu ve daha zengin yapmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin son yıllardaki performansı, imkan ve kaynaklarımız, tecrübe ve birikimimiz, bu doğrultudaki inancımı daha da kuvvetlendirmektedir.
Bugünkü nesillerin başarıyla götürdüğü kalkınma ve modernleşme davasını, önümüzdeki dönemde, kendilerine sonsuz bir güven duyduğumuz yeni nesiller devam ettireceklerdir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin imza atacakları yeni başarılarla ülkemizi yeni ufuklara taşıyacaklarına inancım tamdır. Bizler biliyoruz ki, sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, sorumluluk duygusu gelişmiş bir nesil yetişmektedir. Bu bizim en büyük kıvancımızdır."

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, ''Hiçbir olumsuzluk, hiçbir sorun, çocukların yaşama sevincini azaltmamalıdır'' dedi.
Vali Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yılmaz mesajında, ''Geçen 93 yılda dünyada yaşanan ekonomik, toplumsal ve siyasal çalkantılara karşın, Türkiye Cumhuriyeti, hedef ve ilkelerinden sapmadan bugünlere gelmiştir. Türkiye, bölgesinde bir güç durumuna gelerek hak ettiği saygın yeri almaktadır. Önünde aydınlık bir gelecek bulunan Türkiye, birlik ve dirliğe bugün her zamankinden daha çok gereksinim duymaktadır. Tüm vatandaşlarımı, sağduyulu hareket etmeye, milletimize ve devletimize olan inancını her koşulda korumaya çağırıyorum'' ifadelerini kullandı.
Mesajında, çocukların bir toplumun geleceği olduğunu vurgulayan Vali Şerif Yılmaz, şunları kaydetti:
''Her toplum, çocuklarına sahip çıkmak, onların en iyi biçimde yetişmelerini sağlamak zorundadır. Hiçbir olumsuzluk, hiçbir sorun çocukların, yaşama sevincini azaltmamalıdır. Çocuklar sevgiyle büyüyen çiçeklerdir. Gülen yüzler, sevinç içerisinde parlayan gözler, her zaman sevgiye gereksinim duyan sıcacık yürekler, aslında toplumun ortak umudunu yansıtmaktadır. Milletimizin değerli varlığı olan çocuklarımızın, güzel bir ortamda yetişmeleri ve hiçbir sıkıntı ve güçlük çekmeden yaşamlarını sürdürmeleri temel amaçlarımız arasındadır. Devlet ve Millet olarak, 21. yüzyıl dünyasının gerisinde kalmamak ve çocuklarımızın yaşam koşullarını iyileştirebilmek için öncelikle, onlara çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırmalıyız. Geleceğin yetişkinleri olarak topluma yön verecek çocuk ve gençlerimizi, hukuka saygılı, kurallara uyan, yeniliklere açık, bakış açısı geniş, özgür düşünceye sahip insanlar olarak yetiştirmeliyiz.''
Vali Şerif Yılmaz, ''Sizler, Milletimizin en değerli varlığı ve geleceğisiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı, bayram olarak sizlere armağan ederken, Türk çocuklarının vatan sevgisini ve çalışkanlığını biliyor ve sizlere güveniyordu. Sizlerle gurur duyuyoruz. Hepimiz, yarının büyükleri olan sizlere daha güçlü, daha güzel bir Türkiye bırakmak için çaba gösteriyoruz. Bu düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarken sizleri sevgiyle kucaklar, başarılar dilerim'' ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayındı.
Mustafa Elitaş mesajında, ''Geleceğimiz ve en değerli varlığımız sevgili çocuklar; milletimizin, 93 yıl önce bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, dünyada eşine az rastlanır bir maziye ve büyüklüğe sahiptir. Meclisimizin bu mazisi ve büyüklüğü nedeniyle ne kadar övünsek azdır. Yokluklar içerisinde var olan Büyük Millet Meclisi, önce Milletimizi tek çatı, tek ülkü, tek bayrak altında toplamış, sonra da eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı yazmıştır. Bu destan, var oluşunu hürriyetine adamış bir milletin topyekun temsil edildiği; milli iradenin kalbi Meclisimizin ve onun aziz kurucu kahramanlarının başarısıdır. Büyük özveri ve mücadeleler sonucu bizlere emanet edilen ülkemizin, daha özgür, daha demokratik bir yapıya kavuşması için Meclisimizin büyük bir özveri ve gayretle çalıştığı bilinmelidir'' ifadelerini kullandı.
Mesajında çocuklara da seslenen Elitaş, şunları kaydetti:
''Sevgili çocuklar, sizler, çağdaş dünyanın iyi eğitimli bireyleri arasında yerinizi almalı, kendinizi geliştirmeli, bilgiye, öğrenmeye ve yeniliklere her yaşta açık olmalı, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmamalısınız. Güçlüklerden ve olumsuzluklardan yılmadan yaşama daha sıkı bağlanmalı, gelecekten umudunuzu her koşulda korumalısınız. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadelede emeği geçmiş olan Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle anarken, Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan Çocuklarımızın ve Aziz Milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım."

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, "Milletimizin ortak iradesinin neticesi olan ve milletin kayıtsız şartsız hakimiyetini temsil eden en kudretli kurum olan TBMM'nin açılışı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ve gururla kutlayacağız" dedi.
23 Nisan 1920 tarihinin milletimiz ve devletimiz için kurtuluş, bağımsızlık ve özgürlük yolunu açan en önemli sembol olduğunu belirten Tamer, şunları kaydetti:
"Ülkemizin tüm unsurları, tüm renkleri bir mozaik gibi bu çatının altında bağımsızlık ve özgürlük için bir araya geldi ve bu tablo milletimizin ülkemizin aynasıydı. İçinde barındırdıkları tüm farklılıklara rağmen ülkemizin selameti ve kurtuluşu için aynı gaye, aynı hedef, inanç ve ruh birlikteliğinde buluşarak kenetlendiler. Bugün de Yüce Meclisimiz, aynı şekilde ülkemizin tüm sıkıntılarından kurtulup, huzur ve istikrara kavuşması için aynı kararlılıkla gücünü birleştirerek, yüce milletimizi aydınlık bir geleceğe taşımamanın gayreti içindedir. Çünkü bizler milletimizin mayasında bulunan manevi değerlerden güç alarak aramızdaki ön yargıları yıkıp, peşin hükümlerden kurtulmak ve dünyaya karşı tek yürek olmuş güçlü bir millet olmak arzusundayız.
Bu vesileyle bugüne anlam ve değer katan sevgili çocuklarımızın bayramını en içten duygularla kutluyor, meclisimizin ilk Başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve Milli mücadelede emeği geçmiş meclisimizin tüm kahraman üyelerini en derin rahmet, saygı ve şükranla anıyorum."

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, ''Bağımsızlığını elde etmiş bir devletin 93. Yılında dünyanın gelişmiş ilk 16 ülkesi arasına girmesinin onurunu yaşıyoruz'' dedi.
Öksüzkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, ''Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarımıza emanet edildiği, ülkemizin meşakkatli mücadelelerden sonra yeniden bir devlet olarak ortaya çıktığı gündür. Bağımsızlığını elde etmiş bir devletin 93. yılında dünyanın gelişmiş ilk 16 ülkesi arasına girmesinin onurunu yaşıyoruz. Bu süreç en zor şartlarda olsa bile milletin tüm fertlerinin kenetlenmesi ve Kurtuluş Savaşı'nda zafere ulaşılması ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıyla başlamıştır'' ifadelerini kullandı.
Mesajında, ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, ülkemizin ilelebet devamı adına çocuklarımıza bir bayram olarak hediye edilmesi de çok manalı ve manidardır'' diyen Öksüzkaya, şunları kaydetti:
''UNESCO'nun 1979 yılını Dünya Çocuk Yılı ilan etmesiyle 34 yıldan bu yana bu bayram, dünya çocuklarıyla bir arada büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. Bu anlamlı ve coşku dolu gün nedeniyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 93. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ülkemiz açısından hayırlar getirmesini temenni eder, çocuklarımıza da dünyada ilk ve tek bayramlarında neşeli, huzurlu ve başarılarla dolu bir hayat dilerim.''

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, yayımladığı bir mesajla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
Dengiz, mesajında, 93 yıl önce büyük fedakârlıklarla kurulan ve milli mücadelenin merkezi olan TBMM'nin, milletimizin bağımsızlığının ve bu konudaki kararlılığının en önemli sembolü olduğunu belirterek, "Türk milleti, hangi şart altında olursa olsun, milli egemenlik üzerinde hiçbir vesayet ve tahakkümün kabul edilmeyeceği bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu gün de özgür, bağımsız, birlik ve beraberlik içinde bir Türkiye’yi geleceğe taşımak bizlerin ve çocuklarımızın en önemli görevlerindendir. Türkiye’yi karanlıklardan kurtararak aydınlık gelecekler inşa etmek bizlere düşen önemli bir vazife, genç nesillerimiz ise aydınlıkları sürdürecek birer meşaledir'' ifadelerini kullandı.
Mesajında, ''Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir ve millet kendi egemenliğine her zaman sahip çıkacaktır'' diyen Dengiz, şunları kaydetti:
''Geleceğe bırakabileceğimiz en güzel miras; daha güzel, daha özgür ve daha huzurlu bir Türkiye olacaktır. Bugün bizlere düşen görev de, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Hepimiz biliyoruz ki, medeniyet yarışının bir sonu yoktur. Bizler ulaşabildiğimiz en son noktada bayrağı sevgili çocuklarımıza emanet edeceğiz. Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum."

CHP Kayseri İl Başkanı Sadık Atila, ''Bir taraftan bayram coşkusunu yaşarken diğer taraftan da içinde bulunduğumuz durumu sorgulayıp kararlı bir mücadeleye hazır olmalıyız'' dedi.
CHP İl Başkanı Atila, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Atila açıklamasında, "Ulusal egemenliğimizin, demokrasi ve bağımsızlık mücadelemizin 93. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurduğu, TBMM ile savaş koşullarında bile ulusal egemenliği, demokrasiyi yaşatabilen bir ulusuz. Demokrasimizin beşiği olan TBMM, Ulusal Kurtuluş Savaşı yıllarında top seslerinin yankılandığı, ateş, kan ve barut kokularının sardığı bir ortamda kurulmuştur. Ulusumuzun kaderini tayin eden savaş kararları bu mecliste tartışılarak alınmıştır. Ulusal egemenlik varlığını burada göstermiştir. İnsan onuruna en uygun yönetim biçimi olan demokrasi, gücünü halktan alan TBMM sayesinde yaşam bulmaktadır. Cumhuriyet devrimlerinin ve Büyük Önder’imizin değerini daha çok anladığımız bir zamanı yaşıyoruz'' ifadelerini kullandı.
Mesajında, ''Bu toprakların yaşadığı en sistemli ikinci büyük ihanet süreciyle hesaplaşmanın arifesindeyiz. Bir taraftan bayram coşkusunu yaşarken diğer taraftan da içinde bulunduğumuz durumu sorgulayıp kararlı bir mücadeleye hazır olmalıyız'' diyen Atila, şunları kaydetti:
''Son 10 yılda Türkiye’de ulusal politika oluşturma dinamikleri kalmamıştır. En son yasalaştırılan 4+4+4 olarak kamuoyuna yansıyan eğitim yasası bunun en iyi örneğidir. Bu yasayla toplumsal eşitsizlikler meşru hale getirilirken, velilerin duyarlılıklarına göre okulları da ayrıştıracak olan bir eğitim modeli uygulamaya sokulmuştur. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Bağımsızlık onurumuza yapılan saldırıların nedenini anlamak için sindirme siyasetiyle eş zamanlı olarak yürütülen, ivme kazandırılan ülkemizi bölmeye yönelik açılımlar sürecine ve anayasa değişikliğiyle yapılmak istenenlere bakmak yeterlidir. Ayrıca komşumuz Suriye’ye karşı yapılan savaş çığırtkanlığı ülkemizde ve bölgemizdeki barış ve kardeşlik ilişkilerini tamamen yok etmekte, buna bağlı olarak ulusal birliğimiz, bütünlüğümüz de zedelenmektedir. Küresel sermayenin ve emperyalizmin sözcüsü ABD ve onun teslimiyetçi yerli işbirlikçileri şimdi de çuvalı Cumhuriyet’imize, bağımsızlığımıza, özgürlüğümüze ve demokrasimize geçirmeye hazırlanmaktadırlar. Hem de ileri demokrasi naraları atarak. İşte Türk Ulusu bütün bunları görerek ve sorgulayarak kararlı bir duruş sergilemek zorundadır.''
Atila mesajında, ''Egemenlik Kayıtsız, Şartsız ulusun olamamıştır. Yüzde 10 barajı konularak ulusun egemenlik hakkının önüne set çekilmiştir. CHP olarak bu barajın kaldırılmasından ve ulusun egemenlik hakkının geri verilmesinden yanayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak; 93 yıl sonra bize bağımsızlığımızı ve ulusal egemenliğimizi, özgürlüğümüzü kazandıran Ata’mıza ve mücadele arkadaşlarına minnet duyuyoruz. Aldığımız emanetin ve sorumlulukların da bilincindeyiz. Bu duygular ve düşüncelerle aydınlık geleceğimizin güneşi ve güvencesi çocuklarımız başta olmak üzere, tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Coşku ve heyecanlarını paylaşıyoruz. Barış ve kardeşlik içinde yaşanacak bir gelecek diliyoruz" dedi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Suat Özsoy da yayınladığı mesajda, 23 Nisan 1920’de bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk milletinde olduğunun tüm dünyaya duyurulmasıyla birlikte Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 23 Nisan’ı bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ettiğini ifade ederek, ''Çocuklarımıza verdiği değeri göstererek, milletimizin geleceğinin çocuklarımızın ellerinde yükseleceğine işaret etmiştir. Ne mutlu bizlere ki, bundan 93 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır. Milletimizin yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri bizlerin ortak hedefidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Özsoy ayrıca, Peygamber efendimizin (s.a.v.) doğum yıl dönümüne isabet eden bu haftanın “Kutlu Doğum Haftası” olarak kutlandığını belirterek, insanlık için en güzel yol gösterici, bütün güzellikleri kendisinde toplayan, güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgiyi insanlığa aşılayan, bütün insanların mutluluğunu esas alan, İslam'ı tüm dünyaya ulaştıran Hz. Muhammed Mustafa ‘nın (s.a.v.) dünyaya gelişinin kutlandığı bu haftanın tüm İslam alemine ve dünyaya şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet, huzur iklimi ve hayırlar getirmesini temenni ettiğini bildirdi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, ''Geleceğimizin güvencesi olarak gördüğümüz çocuklarımızın; sağlıklı, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri en büyük isteğimiz bunu sağlamakta en önemli amacımızdır'' dedi.
KESOB Başkanı Alan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Alan mesajında, ''Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yılını ve Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir'' ifadelerini kullandı.
Alan, mesajında şunları kaydetti:
''Meclisin açılış günü olan 23 Nisan'ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu davranışı ile çocuk hakları konusunu dünya gündemine taşımış, çocuklara olan sevgisini en üst seviyede ispat etmiştir. Geleceğimizin güvencesi olarak gördüğümüz çocuklarımızın; sağlıklı, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri en büyük isteğimiz bunu sağlamakta en önemli amacımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçenleri rahmetle anar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yılını kutlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın birlik, beraberlik ve huzurumuzu daha da artırmasını temenni ederim.''

Tekden Koleji tarafından hazırlanan etkinlikler ile öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
Atatürk posterleri ve Türk Bayrağı ile süslenmiş tramvay ile Cumhuriyet Meydanı’na gelen öğrenciler, Meydan Parkı önünde halk oyunları gösterisi yaptı. Öğrenciler ve öğretmenler, gösterinin ardından Mimar Sinan Parkı içerisinde yer alan amfi tiyatroya yürüdüler. Çocukları, bu güzel günlerinde aileleri de yalnız bırakmadı.
23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayan öğrencilerin sevinçli olduğu görüldü. Kolejin 2’inci sınıf öğrencileri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve 23 Nisan’a yönelik şiirler okudu ve şarkılar söyledi. Programın sunuculuğunu da çocuklar yaptı. Anasınıfı öğrencilerinin sergilediği gösteride renkli görüntüler oluştu.
Kutlama programında bir konuşma yapan Tekden Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Akar, “Yarının Türkiyesi’nde çiçek gibi açarak Türkiye’yi güzelleştirecek, Türkiye’nin geleceğine tohumlar saçacak güzel ve nadide bir çiçeksiniz. Bu bayram sizin bayramınız. Bu bayramda eğlenmek, coşmak ve cokuyu içselleştirmek elbette sizin hakkınızdır” ifadelerinde bulundu.
Program öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler ile devam etti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı