24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

COŞKULU TÖRENLERLE KUTLANDI?

  24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli törenlerle kutlandı. Kutlamalar Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile start verip gün boyu farklı mekanlarda gerçekleştirilen etkinliklerle devam etti? Çelenk sunumu sonrası günün anlam ve önemine binaen açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ?Daha çok anılmaya, daha çok değer verilmeye layık olan bir kitleye hizmet ediyoruz. İnşallah o günleri de görme ümidiyle bütün öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günün kutluyorum? ifadesini kullandı?
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunuldu ve saygı duruşunda bulunarak istiklal marşı okundu.
Çelenk sunumu sonrası medya mensuplarına günün anlam ve önemine binaen değerlendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak şöyle konuştu. ?Bugün yeni bir öğretmenler günün idrak ediyoruz ülkemizin geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz ve onlar için çalıştığımız öğrencilerimizi evlatlarımızın emanetlerini üzerlerinde taşıyan öğretmenlerimizin günü bu sorumluluğu öğretmenlerimiz biliyorlar ve ciddi anlamda bu yükü omuzlarında hissederek görevlerini icra etmeye çalışıyorlar onların bu gününü hep birlikte idrak etmek durumundayız ilimizde görev yapan 18 bin 700 öğretmen arkadaşımızın bu hassasiyetlerinden görev yapma azimlerinden kayserimizin başarısına vermiş oldukları destekten den dolayı teşekkürü borç biliyorum dedi. Çandıroğlu daha çok anılmaya daha çok değer verilmeye layık olan bir kitleye hizmet ediyoruz inşallah o günleri de görme ümidiyle bütün öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günün kutluyorum?
Milli Eğitim Müdürlüğünce tertiplenen ?Öğretmenler Günü´ kutlamaları Cumhuriyet Meydanı´ndaki celenk sunumun ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda devam etti. Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesince hazırlanan etkinliğe Vali Orhan Düzgün, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl jandarma komutanı Halil Uysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve öğrenci ve öğretmenler iştirak etti.
Programda konuşan Vali Orhan Düzgün, ?Öğretmenlerimiz meslek sevgisi öğrencilerimizin gözlerinden aldıkları ışık ve enerjiyle insandan başlayarak toplumsal hayatı ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan rehberlerdir? ifadesini kullandı?
Daha sonra emekli öğretmenler Mikail Karaköse ve Ayşe Özen´e Vali Orhan Düzgün tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
Törende stajyer öğretmenler and içerek meslek yemini ettiler?
Program Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo, resim şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödül töreni , öğretmen konulu şiirlerin okunması ile son buldu.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi