249 KAHRAMAN VATAN EVLADI İÇİN

249 KAHRAMAN VATAN EVLADI İÇİN

MEVLİD-İ ŞERİF

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Garnizon Şehitliği´nin ardından  Hunat  Camii´nde  15 Temmuz´da  hainlere  canı ile karşı durarak  vatanına  sahip çıkan  249 kahraman  vatan evladı  için  okutulan mevlit  ile devam etti?  Mevlit  törenine  iştirak eden vatandaşlara  döner  - ekmek ikram edildi?  Etkinliklerin  ilk günü  15 Temmuz şehitleri  Cennet Yiğit ve Kübra  Doğanay´ın  kabirlerinin ziyaret  edilmesi  ile son buldu?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Garnizon Şehitliği´nin ardından  Hunat  Camii´nde  15 Temmuz´da şehit olan 249 kahramanın  ruhu için okunan  Mevlid-i Şerif ile devam etti? Bakan Özhaseki  ve Vali Kamçı Öncülüğündeki  ilimiz protokol mensupları  Hunat Camii´ne gelerek  Melid-i Şerif´i   takip edip  şehitlerimiz  için dua ettiler?

Şehit  yakınları  ve ilimiz sakinlerinin de yoğun ilgi  gösterdiği  Mevlid-i Şerif  sonrası camii çıkışında  katılımcılara ve  vatandaşlara  döner- ekmek ikram edildi.

Bakan Özhaseki  ve ilimiz  protokolü  ilik gün anma etkinlikleri kapsamında  15 Temmuz gecesi  Hainlerin Ankara  - Gölbaşı´nda bulunan Özel Harekat  Merkezi´ne gerçekleştirdikleri  saldırıda şehit olan Komiser  Yardımcıları  Cennet Yiğit ve Kübra Doğanay´ın  kabirlerini  ve ailelerini  ziyaret  ettiler?



Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"