24 SAAT BELEDİYE HİZMETİ SUNUYORUZ

24 SAAT BELEDİYE HİZMETİ SUNUYORUZ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin bir bölge şehri olduğunu bu sebep ile özelikle şehir merkezinin adeta Kayseri’nin bir tanıtım ve imaj alanı olduğunu bu neden ile çarşı içi ve tarihi mekânların buluştuğu meydan de ve alış

İki vardiyalı olmak üzere günde 16 saat çalışmak üzere 3 ana caddede ve bunlara bağlantılı 8 sokakta stonmastik asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Melikgazi belediyesi olarak kenar bölgelerden başlayan asfaltlama çalışmasını büyük bir hızla devam ettiriyoruz. İldem, Gesi, Mimarsinan, Anbar, Eesenyurt, Becen Mahallelerindeki asfaltlama çalışması sonrası şu anda ekipler şehir merkezinde yoğunlaştırıldı. Kayseri kışının uzun olması sebebi ile asfaltlama çalışmasını 2 vardiya usulü yaptığımız gibi ayrıca özel sektöre de asfalt çalışması yaptırıyoruz. Çünkü 2013 yılı planlamasında yer alan tüm çalışmaları yerine getirmek istiyoruz. Alpaslan, Melikgazi, Kılıçaslan mahallelerinde pürüzsüz stonmastikli asfalt çalışmasını kısa sürede tamamladık. Toplam 6000 ton asfalt kullanıldı. Yol çizgileri ile trafik akışında güvenli şeritler oluşturuldu“ dedi.
Melikgazi İlçe sınırları içerisinde son 4 yıldır yapılan çalışma ve yatırımlar ile özellikle ilçeye yeni bağlanan yerleşim birimlerinde hizmet farklılığını ortadan kaldırdıklarını şehrin merkezinde yer alan spor salonu, sosyal tesis, kapalı pazaryeri gibi yatırımları yeni bölgelerde de inşa ettiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçesinin çarşıları, alışveriş merkezleri, tarihi mekanları, üniversiteleri ile hızlı bir şehir yaşantısı sergilediğini bu neden ile 24 saat yaşayan bu şehirde 24 saat belediye hizmeti sunduklarını sözlerine ekledi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”