25. DÖNEM MHP MİLLETVEKİLİ HASAN ALİ KİLCİ

25. DÖNEM MHP MİLLETVEKİLİ HASAN ALİ KİLCİ

FETÖ ÜLKEMİZİ YIKIP DIŞ GÜÇLERE TESLİM EDECEKTİ

25. dönem MHP Milletvekili Hasan Ali Kilci düzenlediği basın toplantısı ile son günlerde artan terör olaylarına tepki gösterdi. Kilci, 15 temmuz sürecine de değinerek Fetullahçı terör örgütünün, Türkiye Cumhuriyeti´ni yıkmak, parçalamak, bölmek ve dış güçlere ülkemizi peşkeş çekmek istediğini söyledi.
Gazeteciler cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen MHP 25. Dönem Kayseri milletvekili Hasan Ali Kilci, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kilci Fetullahçı terör örgütü, Türkiye Cumhuriyeti´ni yıkmak, parçalamak, bölmek ve kucağına oturduğu dış güçlere ülkemizi peşkeş çekme gayretiyle içlerinde gizledikleri şeytan yüzlerini dışa vurup, asker üniforması kılığına bürünmüş tetikçilerini sahaya sürerek alçakça bir darbe girişiminde bulunmuş, Gazi meclisi, Mit, Ankara emniyet´i ve bu aziz milletin üzerine bombalar, kurşunlar yağdırmıştır. Diyerek şöyle konuştu.
siyasi tarihi darbelerle dolu aziz milletimiz; bağımsızlığın sembolü olan kurtuluş savaşı ruhuyla; ?mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır? düsturu ile ülkesine, toprağına, birlik, beraberliğine ve rejimine sahip çıkarak, feraset ve imanını da öne çıkartmış, meydanlara akın etmiştir.
Fetö´cü yapının arkasında yer alan birçoğu tarafından da ?üst akıl? ifadesi ile geçiştirilen ABD, İsrail, İngiltere ve Almanya gibi dış işgalci güçlere karşı direnen aziz milletimizin tek vatan ve tek bayrak paydası, Yenikapı´da siyaseten vücut bulmuş; liderler, bu aziz milleti ile 7 Ağustos´ta kucaklaşmıştır.
Fetö´cü hainlerin, aziz milletimize yaşattığı travma Yenikapı ruhu ile bir nebze olsun bertaraf edilmiş, toplumun büyük bir kesmi biraz olsun rahat bir nefes almaya başlamışken, ilginçtir ki, son günlerde muhalif kanada gereksiz, manasız hatta maksatlı olduğunu düşündüğümüz saldırılar başlamıştır.
aziz milletimizin bilmesini isteriz ki; 15 Temmuz´dan 6 Eylül´e kadar geçen süre zarfında ülkenin atlattığı tehlikenin siyasi aktörlerine yönelik eleştiri yapmamamızın nedeni birileri veya bir yerlerden korktuğumuzdan, sindiğimizden değil, asla! emin olunuz ki; biz ve bizim gibi düşünen milyonlarca insan, 15 Temmuz akşamı alçakça bir girişime maruz bırakılan Türkiye cumhuriyeti devletinin daha fazla yara almaması, sürecin daha az hasarla atlatılması için susuyor, ülke normale dönünceye kadar eleştiri hakkımızı askıda tutuyoruz.
yıpratılmak hatta devrilmek istenen devletimiz gibi bizler de 15 temmuz´dan bu yana devam eden süreci izliyor, Fetö´nün geçmişi, bugünlere nasıl geldiği, kimlerle işbirliği yaptığı, kimlerin sırtından ve referans kartlarından devlet kademelerine yerleştirildiğini, bugün hangi kriptoların hangi Fetö´cüleri kollamaya, kurtarmaya çalıştığını sessizce ve sabırlıca izliyor, not alıyoruz.
ülke normale dönüp, söz hakkı bizlere verildiği vakit elbette bizlerin de bu aziz milletimize anlatacağı, ispatlayacağı Fetö ilişki ağına dair yüzlerce olay ve aktörler olacak.
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı