27. DÖNEM KAYSERİ MİLLETVEKİLLERİ

27. DÖNEM KAYSERİ MİLLETVEKİLLERİ

MAZBATALARINI ALIP, YENİ DÖNEM İÇİN KOLLARI SIVADILAR?

24 Haziran seçimleri sonunda 27. Dönem milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde ilimizi temsil edecek olan milletvekilleri Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen törenlerle mazbatalarını alarak yeni dönem çalışmaları için kolları sıvadılar?

24 Haziran seçimleri sonunda 27. Dönem milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde ilimizi temsil edecek olan milletvekilleri gerçekleştirilen törenlerle mazbatalarını alarak yeni dönem çalışmalarını startını verdiler?

Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen törenlerin ilki AK Parti Milletvekilleri için gerçekleştirildi? AK Parti´den milletvekillerinden eki bakanlardan Mustafa Elitaş, Taner Yıldız ve MKYK üyesi İsmail Emrah Karayel görevlilerden mazbatalarını alarak yeni döneme ?Merhaba? dediler?

Milletvekilleri Elitaş, Yıldız ve Karayel mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller ile Adalet Komisyon Başkanı Hakim Dursun Büyükbaş´ın elinden aldı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, seçimin güven içerisinde geçmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek; ?Türkiye genelinde olağanüstü derecede bir itiraz olmadı, Kayserimizde de herhalde bir itiraz gerçekleşmedi. Ben tekrar Türkiye´deki demokrasinin taçlanmasına gösterdiği gayretten dolayı Yüksek Seçim Kurulu görevlilerini tebrik ediyorum. Bu mazbatayı da herhalde elinizden üçüncü kere alıyorum. İnşallah bir daha ki sefere de sizin elinizden alırız diye dua ediyoruz? değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise 16 yıldır kendilerini seçen halkı mahcup etmediklerini ve bundan sonra da etmeyeceklerini ifade ederek; ?Seçim sonuçlarını ülkemize ve bölgemize lütfeden Cenabı Hakka şükrediyorum. Kayserili hemşehrilerimize göstermiş oldukları teveccühten ve bize duymuş oldukları güvenden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Kendilerini 16 yıldan bu yana mahcup etmedik, bundan sonra da Allah´ın izniyle mahcup etmeyeceğiz. Her zaman Kayserimizin ve bölgemizin yararına işler yapacağız. Bu seçimin hem hukuki sınırlar içerisinde hem de güvenle yapılmasını sağlayan bütün görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sonuçların hem partimize, hem Kayserimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel´ de halka hizmet etmek için çalışacaklarını vurgulayarak; ?Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin ilk seçimlerini birlikte gerçekleştirdik. Hem cumhurbaşkanımızı hem de milletvekili olarak bizi seçen halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu bir demokrasi şöleni, bu şölen kime oy verilmiş olursa olsun demokrasinin yükselmesi anlamında son derece önemli. Bunların neticelerinin resmiyete kavuşmasında da İl Seçim Kurulu başkanımıza teşekkür ediyoruz. Milletimizin takdirini kazanmak için çalışacağız, hizmete devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

Mazbatalarını alan vekiller, daha sonra tebrikleri kabul etti.

/resimler/2018-7/2/1718488981252.jpg

Ak Parti vekillerin ardından bu kez mazbata alma sırası Cumhur İttifakı´nın bir diğer ortağı Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinde idi? Henüz çiçeği bununda milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoya´da mazbatalarını alarak resmen vekilliğe adım attılar? GÖRÜNTÜ - SESLİ Kayseri İl Başkanı Serkan Tok öncülüğünde Adalet Sarayı´nda düzenlenen törenle mazbatalarına kavuşan Mhp milletvekillerinden İsmail Özdemir Türkiye´nin 24 Haziran seçimlerinden sonra önemli bir döneme girdiğini söyleyerek, "Vatanımıza, milletimize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Bugün itibariyle milletvekilimiz Baki Ersoy ile beraber mazbatalarımızı aldık. Bundan sonra inşallah Kayseri´deki teşkilat ziyaretleri programımızı bitirip Ankara´ya gideceğiz. Meclis kaydımızı yaptırıp, yemin törenini bekleyeceğiz. Türkiye önemli bir döneme girmiştir. Artık Cumhuriyetimizin 3´üncü evresindeyiz. Böylesi bir dönemde de Kayseri´mize Milliyetçi Hareket Partisi 2 milletvekili ile beraber temsil edecektir. Bunun gururunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince şehrimizin ve ülkemizin menfaatlerini savunma noktasında Milliyetçi Hareket Partisi kendi üzerine düşen neyse bunu üstün bir gayretle yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.

Mazbatasını alan bir diğer çiçeği burnunda vekil Baki Ersoy ?da, değerlendirmesinde " Bizler büyük Türk milletinin ferdi olan aziz Kayserili hemşerilerimizin bize verdiği vekaleti inşallah en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Kayseri´miz için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğimize söz veriyoruz" diye konuştu.

/resimler/2018-7/2/1719124450476.jpg

Mazbata alarak meclisin yolunu tutan bir diğer çiçeği bununda milletvekili de İYİ Parti´den Milletvekili seçilen Dursun Ataş oldu? Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen törende Milletvekili Ataş, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller´in elinden aldı. Vekil Ataş´da geleceğe dair yaptığı değerlendirmede " Kayseri´yi kucaklayan bir siyaset izleyeceğime kimsenin şüphesi olmasın. Kayseri´nin konularına tabi ki vakıfız; sanayicisiyle, esnafıyla, işçisiyle, köylüsüyle hepsiyle iç içeyiz. Bütün sorunları dile getirerek önce bölgemizin sonra milletimizin milletvekili olmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı