3. KIZKALESİ MEDYA GÜNLERİ BAŞLIYOR

3. KIZKALESİ MEDYA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Erdemli Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Adem Arslan: ?Kayserili gazetecileri etkinliğimize bekliyoruz?

Mersin Erdemli Belediyesi Basın Yayın Müdürü Adem Arslan, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek, 3.´sünü düzenleyecekleri Kızkalesi Medya Günleri hakkında bilgiler verdi ve Kayseri gazetecileri etkinliklerine davet etti.
Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ?Bugün Erdemli Belediyesi´nden gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz. Erdemli Belediyesi´nin düzenlediği 3. Kızkalesi Medya Günleri kapsamında Kadın ve Medya konulu yarışması hakkında bilgiler verilecek. Bu Konya, Karaman, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Ankara, Kırıkkale ve Karaman illerindeki gazetecileri kapsayacak bir yarışma düzenlenecek? ifadelerini kullandı.
3. Kızkalesi Medya Günleri hakkında bilgiler veren Mersin Erdemli Belediyesi Basın Yayın Müdürü Adem Arslan da, ?Erdemli Belediyesi olarak Türk belediyecilik tarihinde ilk defa bizim tarafımızdan böyle bir projeye imza atılıyor. Belediyeciliğin özü insana dokunmak ve insan için hizmet yapmaktır. Bu anlamda böyle bir projeyi düşündük. Hem mesleki anlamda gazetecilik mesleğinin gelişmesi hem de gazetecilik vasfını taşıyan insanların niteliğinin artması adına böyle bir projeyle yola çıktık? dedi.
Arslan, ?2015 yılında Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan bu projenin ilkini gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yılda Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay ve Kilis illeri dahil edilerek 7 ile çıktı. Bu senede Kayseri´nin de dahil olduğu 16 ile ulaştık. Her sene üzerine ekleyip bu projenin ulusal bir hale gelmesi noktasında önemli adımlar atıyoruz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ